Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Festival skal hylde og synliggøre de frivillige

Frivilligheds- og Foreningsfestivalen i Frederikshavn Kommune, der afvikles i uge 37 i år, er godt på vej. I morgen - mandag 17. maj - holdes der to orienteringsmøder online kl. 16.30 og 19.30.

 

Festivalen skal hylde og synliggøre de frivillige i hele Frederikshavn Kommune, og temaet er frivillighed og fællesskaber.

Der er frivillige alle vegne: I skolerne (skolepatrulje, elevråd med videre), i foreningslivet, i sociale, humanitære og velgørende organisationer med videre, og flere undersøgelser fortæller, at mere end hver tredje dansker over 16 år har bidraget/bidrager med frivilligt arbejde. Så der er god grund til at sætte spot på frivilligheden.

Festivalens arrangører koordinerer et program, der tilbyder et hav af forskellige aktiviteter for mange forskellige målgrupper flere steder i kommunen.

Der bliver aktiviteter om dagen i skolerne, og efter fyraften bliver der en bred vifte af åbent hus-arrangementer i foreningerne, aktiviteter i byernes gågader, interessante foredrag, lærerige workshops, udstillinger og meget, meget mere. Det hele for, om og med frivillige.

Foreninger og andre frivillige fællesskaber, der har lyst til at vise sig selv frem, er meget velkomne til at bidrage med aktiviteter til det fælles program. Se hvordan og tilmeld aktivitet på festivalens hjemmeside: www.frivilligfestival.org.

Festivalen arrangeres af FUF (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) i samarbejde med Idrætssamvirket, Frivilligcenter Frederikshavn, handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK, Dansk Skoleidræt og Frederikshavn Kommune.

Link til de to orienteringsmøder findes her.

frivilligfestival.org

 

BillederTilføj billede


FOTO: FUF

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close