Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

FfI Fodbold: U13-drenge klar til finalen om JM

FfI Fodbold U13-drenge vandt deres række i Liga 2A og skal nu spille JM-finale i den kommende uge mod Årslev BK fra Fyn på neutral bane i Aarhus. 

 

Det har været en hæsblæsende afslutning, hvor Lyseng, AaB og FfI har kæmpet om førstepladsen. men med en 5-0-sejr i sidste spillerunde over Hjortshøj Egå, sluttede FfI på førstepladsen, da holdet var bedre indbyrdes end Lyseng.

Holdet fortsætter efter sommerferien i Liga 2A, hvor der ventes rigtig stærke modstandere og flere ture sydpå, og det er en udfordring drengene ser frem til.

U13-drengene fra FfI deltog også i en turnering i Bremerhaven i Kr. Himmelfarsdagene med tre hold og sluttede her som nr. 1, 2, og 3.

- Så alt i alt et forår med gode resultater, men endnu vigtigere, at drengene fodboldmæssigt har rykket sig flot. Der er skabt et fantastisk sammenhold og udviklingsmiljø i årgangen, og begge hold er privilegeret med stor opbakning fra forældrene og ikke mindst fra FfI Fodbold, siger trænerteamet, som består af Bjarne Svendsen, Kristoffer Madsen, Christian Maysfelt og Christian Kærsgaard.

FfI U13 har to 11-mands hold, og nu venter Cup No.1. i uge 28. Hvis der er drenge i årgang 2009, som har lyst til at prøve at spille i FfI, er der plads til flere spillere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close