Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

FfI Fodbold vinder ny titel: U13-drenge til tops

FfI Fodbold jublede i aftes over sit andet jysk-fynske mesterskab i forårssæsonen. Denne gang var det klubbens U13-drenge, som strøg til tops i Liga 2A.

 

FfI vandt Sankt Hans-aften 2-0 over Aarslev BK fra Fyn på neutral bane i Galten og kan nu kalde sig jysk-fynsk mester.

Det var en hæsblæsende kamp, hvor Aarslev spillede meget direkte med lange bolde og nok burde have ført 2-0, erkender FfI, men dygtigt målmandsspil af Emil Klingenberg og gode forsvarsaktioner samt held gjorde, at FfI holdt stand.

Efter 20 minutter ændrede FfI formation fra 3-3-4 til 4-4-2 og fik mere styr på kampen. I det 26. minut fik FfI et hjørnespark, hvor en modstander tog hånden til hjælp. Straffespark til FfI, som Alexander Venø sikkert udnyttede.

Anden halvleg begyndte med et højt pres fra Aarslev, men udover et farligt hjørnespark producerede fynboerne ikke de store chancer.

FfI var igen under pres, men langsomt arbejdede de sig ind i kampen, og igen i det 26 minut tog Alexander Venø en solotur og scorede til 2-0. Et flot mål.

Efter to gange 30 minutter kunne drengene fra Frederikshavn juble og kalde sig jysk-fynsk mester for første gang. Omklædningsrummet var festligt med sang og jubel. En god oplevelse for alle tilskuere og involverede i kampen.

- Nøgleord i dag var team spirit, fight og held. Nu venter Cup No. 1 i uge 28, hvor drengene er klar, lover trænerteamet Bjarne Svendsen, Christian Maysfelt, Kristoffer Madsen og Christian Kærsgaard.

Truppen, der har vundet turneringen og nu det jysk-fynske mesterskab:


Emil Klingenberg
Alexander Venø
Daniel Ramon
Emil Smith
Karl Olsson
Mads H. Olesen
Jeppe Andreasen
Noah Andersen
Stefan Rasmussen
Tristan Madsen
Felix Hansen
Abel Goitom
Oscar Svendsen
Odai Salman
Malthe Vinther
Linus Vinther
Casper Larsen
Andreas Hjortholm
William Abildgaard

I tirsdags vandt FfI's U17-drenge det jysk-fynske mesterskab i Liga 2.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close