Gå til hoved-indhold
23. juni 2024 - kl. 00.06

FfI kan sikre sig oprykning til Jyllandsserien 2 med sejr i Hirtshals

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Vinderen af eftermiddagens opgør mellem Hirtshals Boldklub og FfI rykker op i Jyllandsserien 2. Ender kampen uafgjort, tilfalder oprykningspladsen Hjørring IF. Der er med andre ord tre hold, som kan rykke op i sidste spillerunde i serie 1, pulje 3.

- Det  er jo altid glædeligt at få muligheden for at spille en oprykningskamp, lyder det beskedent fra FfI-træner Jonas Serup, som overtog ansvaret for FfI's unge hold ved årsskiftet.

Holders gennemsnitsalder er 21-22 år. FfI har en håndfuld spillere på 18-19 år, andre er først i 20'erne og endnu en håndfuld midt i 20'erne. Ubetinget alderspræsident er 41-årige Christian "Pepe" Aabech.

- Det er en god blanding, men indtil videre er det gået meget godt med at finde sammen på kryds og tværs, siger Jonas Serup.

Forberedelserne til oprykningsbraget på Schlie Arena i Hirtshals er ændrede i forhold til en "normal" kamp, men sikkert er det, at FfI er nødt til at gøre det bedre end i forårets første møde mellem de to hold. Her vandt Hirtshals 2-0 på DRINX Arena i Frederikshavn.

Hvordan håndterer de unge spillere nerverne?

- Det er jo et individuelt spørgsmål, og det handler lidt om, hvem man er på det personlige plan. Men ud fra mit trænerperspektiv har vi prøvet at tage det som en ekstra kamp, fordi vi har gjort det godt den seneste tid. Vores egen målsætning inden sæsonstart var at være i den øverste halvdel. Det er vi sikre på, så alt andet er bare bonus, mener FfI-træneren.

Der har været et omskifteligt forår for frederikshavnerne, som også i flere uger har flirtet med nedrykningsstregen. Fire sejre i de fire seneste kampe har dog forvandlet FfI til et tophold.

- I en så tæt en pulje som her i foråret har vi måtte tage en kamp ad gangen, fordi alt har været så uforudsigeligt. Det nemmeste har været at tænke på os selv og hele tiden bygge lidt mere på uge for uge. Men kampen i morgen (søndag, red.) tror jeg generelt, at spillerne glæder sig til spille - mere end de føler sig presset til at spille den, og det ser jeg som et positivt tegn, udtaler Jonas Serup.

Nr. to i puljen skal spille kvalifikationskampe til Jyllandsserien 2. FfI sikrer sig andenpladsen ved at spille uafgjort. I givet fald slutter Hjørring og FfI begge med 24 point, men Hjørring er bedst indbyrdes - se stillingen her.

Der er kampstart kl. 14.30 i Hirthals. Vi liveopdaterer på Facebook.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...