Gå til hoved-indhold
11. april 2024 - kl. 00.04

FfI og Fortuna Hjørring styrker fodbold for piger

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

I et nyt og spændende samarbejde mellem FfI og Fortuna Hjørring sættes der fokus på at udvikle og styrke fodboldmiljøet for piger og unge i regionen. Dette partnerskab vil skabe nye muligheder og understøtte kvaliteten i hele pigefodboldmiljøet.

Samarbejdet styrker fællesskabet mellem klubberne og sætter en streg under, at FfI også er en pigeklub.

- Det handler om at skabe et stærkt fællesskab og give vores unge spillere de bedste forudsætninger for at lykkes, både på og uden for banen, siger Thomas Nielsen, træner for FfI's U14-piger.

Mathias Bengtsson, RKC og ansvarlig for klubsamarbejde i Fortuna, tilføjer:

- Gennem "Den Tredje Træning" og vores fokus-træninger sikrer vi, at alle børn i lokalområdet får adgang til fodboldtræning i høj kvalitet.

Initiativet vil også inkludere afvikling af pige-camps, uddannelse af trænere i pigefodbold og en forpligtelse til at hjælpe spillere tilbage til FfI, hvis de vælger at forlade Fortuna Hjørring.

Der er allerede mange eksempler på spillere fra FfI, som klarer sig godt i Fortuna. Med samarbejdet forventes denne udvikling at blive forstærket positivt.

- Vores samarbejde med Fortuna Hjørring er et kæmpe skridt fremad for pigefodbolden. Det er vigtigt, at vi skaber et miljø, hvor piger har lige så gode muligheder for at udvikle sig som drenge, mener FfI's formand, Anders Brandt Sørensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...