Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.09.2020 | Af: Peter Marquard

FfI overtager førsteplads efter 4-2 over Gundersted

Daniel Overlade blev dobbelt målscorer i hjemmekampen mod Gundersted.
Empire Stadium lagde lørdag eftermiddag græstæppe til Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel ligaen.

 

Værterne fra FfI tog imod Gundersted i Jyllandsserien. I den omvendte kamp vandt FfI med hele 9-0, men Gundersted kom til Frederikshavn med selvtilliden tanket op med en frisk 6-0 sejr over Jetsmark i bagagen.

Det var dog de sort- og rødstribede FfI’ere, der svingede taktstokken fra start. Med aggressivt presspil erobrede hjemmeholdet bolden gang på gang, og Gundersted var sjældent i boldbesiddelse ret længe ad gangen. Det udmærkede FfI-spil udmøntede sig dog ikke i de helt store tilbud. Et par udmærkede forsøg fra Jeppe Birkelykke og en lidt større chance til Tobias Wiis blev afværget af udeholdets keeper.

Efter den halve time kom der dog gang i scoringerne. På 10 gyldne minutter afgjorde FfI reelt kampen. Først fik et langt indkast lov til at passere gennem Gundersteds forsvar, og Daniel Overlade takkede for gavmildheden og scorede sikkert. Blot fem minutter senere var Daniel Overlade igen på pletten, da han med en inderside ubesværet kunne score til 2-0, og tre minutter senere fik Frederik Guldager lov til at spadsere ubesværet gennem gæsternes forsvar og score til 3-0.

Efter yderligere to minutter kunne anfører Kasper Sørensen afslutte den gode periode med sin scoring til 4-0. Derefter valgte FfI-forsvaret at tage sig en mindre blunder. Det udnyttede gæsternes Thomas Poulsen til at reducere til 4-1 via indersiden at stolpen uden chance for målmand Troels Aaen.

Trods den ærgerlige reducering var det en flot indsats af hjemmeholdet, da de to hold kunne gå til pause.

Mens første halvleg var en underholdende affære med godt spil af FfI’erne og hele fem mål i kampen blev anden halvleg en trøstesløs omgang.

Hjemmeholdet faldt gevaldigt i niveau, og gæsterne havde ikke kvaliteten til at udfordre FfI’erne. En enkelt reducering blev det dog til, da Tobias Overlade forsøgte at kopiere sin tvillingebror – den dobbelte målscorer fra første halvleg Daniel Overlade. Desværre var scoringen af Tobias Overlade i eget net, men Gundersted kom ikke nærmere end reduceringen til 4-2.

Ingen af holdene formåede i anden halvleg at spille sig frem til de store chancer, og der var ingen sammenhængskraft i spillet fra noget af de to mandskaber.

Daniel Overlade blev kåret som Kampens Spiller for sine to scoringer, der kickstartede den gode periode for hjemmeholdet.

Med sejren holder FfI sig stadig i toppen af rækken. De overtog førstepladsen i rækken fra Gug, som tabte til Hjørring IF.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close