Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

FfI slog AaB og sikrede sig førstepladsen i JS

FfI's fjerdehold rykkede op i serie 4 med en 7-1-sejr over rækkens nr. to, Sindal IF.
Hele forårssæsonen blev aflyst på grund af COVID-19, og nu beordres seriefodbolden til at holde mindst fire ugers pause. Det sker på et tidspunkt, hvor der stadig mangler én runde i de fleste rækker.

 

DBU Jylland har endnu ikke meldt ud, hvad der sker med op- og nedrykninger i de puljer, hvor der endnu er uafklarede spørgsmål. Det vides heller ikke, om de planlagte op- og nedrykningskampe spilles, men det gør de næppe.

Men Kanal Frederikshavn snyder dig ikke for den ugentlige gennemgang af de lokale klubbers bedrifter.

Danmarksserien, pulje 4:
IF Skjold Sæby har fået en god vane, når de møder VRI på NES Park i Aarhus. Gæsterne udligner i dommerens tillægstid. Det skete igen lørdag eftermiddag. Jakob "Mølby" Kristensen scorede til 1-1, da uret havde passeret 90 minutter. Det var fjerde gang i 10 kampe, at Skjold spillede uafgjort. "Mølby" og co. ligger næstsidst med syv point.

Jyllandsserien, pulje 1:
På et mål i dommerens tillægstid af topscorer Kasper Sørensen besejrede FfI AaB med 1-0 på udebane. Dermed sikrede FfI sig for andet år i træk førstepladsen i JS. FfI får således tre point med over, når der i foråret skal spilles om oprykning til Danmarksserien.

Serie 2, pulje 11
:
IF Skjold Sæby avancerede fra sjette- til tredjepladsen med en 4-3-sejr ude over SEIF i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Laurits Rømer og Frederik Christensen fra henholdsvis Skjold og SEIF scorede hver to mål i den afvekslende og underholdende kamp.

Østervrå IF tabte 2-3 til Hjørring IF. Dermed dumpede ØVI ned på sjettepladsen, som under normale omstændigheder betyder, at man skal ud i en kvalifikationskamp mod en 2'er fra serie 3.


- Vi leverer bestemt ikke en god præstation mod et HI-hold, som ellers var til at snakke med, siger holdleder Mathias Rosendal.

Jonas Koldbro, som virkelig er i målhopla, stod for begge ØVI-scoringer.

Skagen IK's bundhold tabte 0-3 på hjemmebane til Brønderslevs tophold.

Serie 3, pulje 23:

Stærke Harken UGF sikrede sig oprykningen med en 3-1-sejr over FC Vakok. Oprykkerne fra Frederikshavn ligger på fjerdepladsen med 17 point, men kan stadig ende som nr. seks, som vil sende holdet ud i en kvalifikationskamp.

FfI's unge tredjehold tabte 3-5 til Mogens Kroghs tropper fra Hjørring IF. 19 point på tredjepladsen sikrer dog FfI's oprykkere endnu en sæson i serie 3.

Serie 3, pulje 24:
Der er stor spænding om oprykningen. Både FfI og Flauenskjold IF vandt i denne runde. Flauenskjold er på førstepladsen, én point foran FfI, som dog mangler to kampe, mens topholdet kun har én kamp tilbage. Det bliver spændende, hvad DBJ Jylland gør. Vælges løsningen pointgennemsnit, rykker FfI op i serie 2.

Serie 4, pulje 47:
SEIF blev knust med 1-9 i hjemmekampen mod topholdet Lundgård IU, mens Kvissel/Ravnshøj vandt 6-1 ude over Jerup/Aalbæk. KRIF's nedrykkere er på tredjepladsen og må tage en sæson mere i serie 4.

Mere "interessant" er det i bundstriden. SEIF er tre point efter Jerup/Aalbæk, men SEIF skulle i sidste spillerunde have mødt bundholdet BAMSIF, som blot har ét point, mens Jerup/Aalbæk mangler suveræne Lundergård IU. Disse to kampe er nu udsat og spilles formentlig aldrig. Surt show for SEIF, som med en sejr (og nederlag til Jerup/Aalbæk) ville have reddet livet i serie 4, idet Jerup/Aalbæk har trukket sig fra en kamp.

Serie 4, pulje 49:
Dybvad Boldklub imponerede med en 3-1-sejr ude over Asaa, der ligger på andenpladsen. Mads Wunderov, Thomas Vanggaard og Steffen Møller scorede for Dybvad.

Bundholdet Østervrå IF tabte hjemme med 1-2 til Flauenskjold IF. ØVI har kun fire point og rykker ned i serie 5.

IF Skjold Sæby blev slået hele 1-6 på eget græs af Dronninglund IF.

Serie 5:
FfI's fjerdehold rykkede lørdag eftermiddag op i serie 4. Det skete med en knusende 7-1-sejr i Sindal, som ellers var holdets nærmeste rivaler. Oprykningen fortæller en del om den store bredde, der p.t. er i FfI's seniorafdeling. For en håndfuld år siden var FfI's førstehold tæt på at rykke ned i serie 3. I 2021 spiller klubbens fjerdehold i serie 4.

Hørby rykker også op i serie 4 efter en storsejr på 8-1 over Understed. Voerså IF ligner også et kommende serie 4-hold, selv om holdet tabte 0-1 i topkampen mod Try/Thorshøj.

KVINDER
Jyllandsserien, pulje 273:
FfI tabte 2-5 i udekampen mod Aalborg Freja. Amalie Bech Kristensen scorede begge FfI's mål. DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) spillede 2-2 ude mod Holtet IF. DHF var bagud to gange.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Fodbold

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close