Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

FfI's tophold scorede sejrsmål i det 96. minut

FfI's kvinder vandt 5-1 i den vigtige bundkamp mod B52/Aaborg.
Flere ting er faldet på plads efter weekendens kampe. FfI skal helt spille om oprykning til Danmarksserien i foråret. Sæby og SEIF ligner ikke hold, der rykker op i serie 1, og Kvissel/Ravnshøj IF må også tage en sæson mere i serie 4. FC Vakok er meget tæt på at booke billet til endnu en sæson serie 3, og det samme er tilfældet med Jerup/Aalbæk i serie 4.

 

Danmarksserien, pulje 4:
IF Skjold Sæby tabte 1-3 i lørdagens udekamp mod IF Lyseng efter en godkendt præstation, hvor stillingen var 0-0 i pausen. Christoffer Nødgaard scorede på straffespark for IF Skjold Sæby ved stillingen 0-3.

Skjold ligger næstsidst med kun fem point for syv kampe. Onsdag får Sæby besøg af Nørresundby FB, hvor holdet med en sejr kan avancere fra 10. til syvendepladsen.

Jyllandsserien, pulje 1:
FfI erobrede sin sjette sejr i træk, men det holdt hårdt. Claus Christiansen scorede til 2-1 på straffespark, da stadionuret stod på 95:35. Spillet var ikke imponerende set med FfI-øjne, men Mikkel Tolstrup og Claus Christiansen sørgede for sejren.

Med sejren er der ingen tvivl om, at FfI ender i Top 4, som i foråret skal kæmpe om oprykning til Danmarksserien. FfI ligger på førstepladsen med 25 point, det samme som AaB på andenpladsen.

Serie 2, pulje 11:
Efter et fremragende comeback sikrede Østervrå IF sig tre fortjente point mod topholdet SEIF, som bragte sig foran med 2-0 på to scoringer af Nicklas Dam.

Det lykkedes dog hjemmeholdet at udligne i første halvleg. Et hjørnespark fra Thomas Thomsen sejlede forbi Keld Hansen i SEIF-målet, inden René Kiil headede bolden i nettet til 2-2.

Sejrsmålet faldt i kampens 52. minut. Jonas Koldbro brød flot igennem i højre siden og fandt René Kiil, der scorede til 3-2.

Det var ØVIs anden sejr i efteråret over SEIF, som trods nederlaget fortsat indtager førstepladsen. Den placering er dog kun til låns. Hjørring og Brønderslev har spillet to og tre kampe færre og er henholdsvis á point og ét point efter "De Gule".

ØVI ligger nr. fem med 16 point.

Skagen IK tabte 0-7 til Hjørring IF. Dermed er det nu 100 procent sikkert, at Kasper Lundholms tropper på tage turen ned i serie 3. SIK har i flere år præsteret små mirakler for at redde livet i serie 2, men i år gik den ikke, Skagen IK er blot noteret for ét point i 11 kampe.

IF Skjold Sæbys oprykkere tabte søndag med 2-4 til Hjørring Frem. Skjold kunne have overtaget førstepladsen med en sejr, men fastholder med nederlaget fjerdepladsen.

Serie 3, pulje 23:
FC Vakok vandt 3-0 over Hirtshals Boldklub. Træner Biak Sang scorede til 1-0 og 2-0, mens Van dawt Lian lukkede og slukkede med scoringen til 3-0. Der var tale om en særdeles vigtig sejr, idet Hirtshals ligger til nedrykning med otte point. Sejren bringer FC Vakok op på 14 point. Det ligner endnu en sæson i serie 3 til frederikshavner-mandskabet med rødder i Burma/Myanmar.

FfI's tredjehold tabte 0-6 til rækkens suveræne tophold, Harken UGF, der fører med 31 point ud af 33 mulige. FfI's oprykkere ligger nr. tre med 19 point og har sikret sig en sæson mere i serie 3.

Serie 3, pulje 24:
Det er ikke kun FfI's førstehold, der har vundet seks kampe i træk. Det er også tilfældet for andetholdet, som vandt 3-2 over Vodskov på Empire Stadium. Mathias Bowman og Malthe Neimann sikrede en pauseføring på 2-0, men gæsterne slog tilbage og udlignede i anden halvleg. I overtiden scorede Mikas Seerup til slutresultatet 3-2. Thomas Nødbak Petersens tropper har to point ned til Flauenskjold IF på andenpladsen. Begge hold har spillet 10 kampe.

Serie 4, pulje 47:
Andenpladsen kan betyde oprykning til serie 3, og søndagens opgør mellem Kvissel-Ravnshøj IF og Skibsby-Højene IF var "kampen om andenpladsen". KRIF førte 3-2 med 10 minutter igen, men tabte 3-4. Daniel Beith, et selvmål og Frederik Haaber scorede KRIF's mål.

Jerup/Aalbæk vandt hele 6-1 over bundholdet BAMSIF. Der var hele seks forskellige målscorere: Klaus Drejer, Andres Tinis, Emil Aksø Hansen, Valentin Onu Nielsen, Nikolaj Vejrum og Frederik Nørgaard.

Sejren betyder givetvis, at Jerup/Aalbæk får en sæson mere i serie 4. Holdet er nu seks point foran SEIF og er bedst indbyrdes. Begge hold mangler kun tre kampe.

Serie 4, pulje 49:
IF Skjold Sæbys tredjehold er for første gang i sæsonen over nedrykningsstregen. Holdet vandt uden kamp over Hals FS og rykkede dermed ét point foran netop Hals FS. De to hold har otte og syv point. Sæby har endda spillet to kampe færre. Østervrå IF er sidst med fire point. ØVI tabte 0-9 til topholdet Klokkerholm, som i tirsdags knuste Flauenskjold med 11-0.

Dybvad Boldklub blev slået med 1-4 på eget græs af Dronninglund IF.

KVINDER:
Jyllandsserien, pulje 273:
FfI erobrede sæsonens største sejr, da hjemmekampen mod B52/Aalborg endte 5-1. Stillingen var 1-1 med et kvarter igen, men så tog pokker ved hjemmeholdet. Målscorere for FfI: Sofia Lindgren 2, Julie Rosenfeldt, Anne Mølholt og Anne Sofie Høst.

Trafikken er særdeles tæt i bunden, hvor to hold rykker ned:
Aabybro: 12 point
FfI: 11 point
Aalborg Freja: 10 point
B52/Aalborg: 9 point
Nibe: 9 point

DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) vandt 6-3 ude over Aalborg Freja. DHF førte 5-0 efter en time. Sigrid Scholten lavede hattrick. DHF ligger på andenpladsen, ni point efter Støvring IF.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close