Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

FilmMaskinen holder gallapremiere på lørdag

'Fars Dreng' er en film om en søn, der skal på jagt med sin far.
Lørdag 20. november holder FilmMaskinen i Frederikshavn gallapremiere for de kortfilm, der er blevet produceret i 2021.

 

Gallapremieren er den dag, hvor eleverne på FilmMaskinen endelig kan vise de film frem, som de har brugt et helt år på at producere.

- Det er altid noget særligt, når vi afslutter året på FilmMaskinen med en gallapremiere. At se sin film på det store lærred er en fed oplevelse for eleverne, udtaler daglig ansvarlig i FilmMaskinen, Mads Palm Jensen.>

I år er det to film, der vil blive vist til gallapremieren:

"Fars Dreng" er en film om en søn, der skal på jagt med sin far. Spændingerne imellem far og søn er tydelige – kan en god jagttur ændre deres forhold?

"Bruddet" er en film, der handler om et ungt par, der netop er gået fra hinanden. Men er der mon stadig en chance for, at forholdet kan reddes?

Kom forbi Palads Teatret i Frederikshavn på lørdag og find svaret på disse spørgsmål. Alle interesserede er meget velkomne.

Eleverne glæder sig til at vise deres produktioner frem og til en festdag med rød løber, fine kjoler og diplomoverrækkelse. Til premieren vil formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mette Hardam, byde velkommen til, ligesom Mads Palm Jensen holder en kort tale for eleverne.

Efter premieren får eleverne overrakt deres diplomer og derefter er det muligt at få en snak med de unge filmmagere i baren i Maskinhallen, hvor der også vil blive solgt øl, vand og kaffe.

Billetter til premieren skal bestilles på biografens hjemmeside.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close