Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Final 4: White Hawks trak igen Aalborg Pirates

I 2020 vandt Frederikshavn White Hawks Final 4 efter sejre over Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital.
- Den her lodtrækning kunne simpelthen ikke være bedre. Det er de her kampe mod Aalborg, vi helst vil spille, og det er mega fedt, vi igen skal spille mod dem i Final 4.

 

Det siger Mads Larsen, Frederikshavn White Hawks, i en kommentar til, at høgene i dag trak Aalborg Pirates i semifinalerne i Final 4.

White Hawks besejrede i 2020 netop lokalrivalerne i semifinalerne. Høgene gik dengang hele vejen og vandt pokalen efter 2-0-sejr over Rungsted i finalen.

Ligesom i 2020 har Aalborg Pirates fordel af hjemmebane i Final 4, men det ser Mads Larsen ikke som en ulempe.

- Vi har gode minder fra den hal og har bevist, at vi kan vinde de store kampe derude. Der er altid en rigtig god kulisse i Aalborg, og så kan vi samtidig have vores egne fans med i ryggen. Det var fedt sidst, hvor vi sammen kunne fejre pokalen, og der er ingen tvivl om, at vores målsætning er at gentage den triumf, siger Mads Larsen til White Hawks' hjemmeside.

Metal Final 4 spilles i weekenden 18.-19. februar, og White Hawks semifinalekamp mod piraterne om fredagen sættes i gang klokken 20:00. I den første semifinale mødes Herning og SønderjyskE.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close