Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Find den bedste minilæsser til dine behov

En minilæsser er et smart og alsidigt redskab, der kan bruges til en lang række af forskellige arbejdsopgaver og formål.

 

Fælles for de fleste minilæssere er, at de kendetegnes ved en balance imellem god stabilitet, pris, løftekapacitet og ikke mindst vægten i sig selv, også kendt som den såkaldte egenvægt. Er du i tvivl om, hvilken type, der er den rette for dig, kan du med fordel læse med her og måske blive klogere på dine muligheder.

Lær mere om de forskellige typer af minilæssere
Inden for emnet minilæssere, findes der inden for det anerkendte mærke Avant forskellige serier, der hver udmærker sig særligt til forskellige formål i brug. Fælles for alle serier er, at de grundet deres begrænsede vægt kan transporteres ved hjælp af en trailer på trods af deres effektivitet hvad angår løfteevnen. Dette er med til at sikre en endnu større alsidighed, end det ellers ville have været tilfældet.

Vil du gerne lære mere om den imponerende række af forskellige minilæssere, kan du læser mere om de forskellige Avant serier nedenfor:

• 200 serien. Dette er en all-round multifunktionsmaskine. Denne er i særlig grad kompakt og god til at manøvrere i smalle omgivelser.

• 400 serien. Denne minilæsser er ligeledes særdeles manøvredygtig, og er desuden let i vægt.

• 500 serien. Mange benytter denne som helårs læssemaskine i små og store virksomheder.

• 600 serien. Dette er en meget effektiv serie af minilæssere, særligt god til ejendomsvedligeholdelse.

• 700 serien. Løftekapaciteten ved denne serie kan klare en belastning på op til hele 1600 kg, og det er dermed en kraftig maskine, der kan klare det meste.

• 800 serien. Denne nyeste type springer skalaen med belastning på op til 2000 kg. Samtidigt opretholdes lethed ved udførslen af opgaver.

• E serien. Dette er til dig, der ønsker en elektronisk og emissionsfri maskine.

• R serien. Her er der vendt op og ned på styringen, så du er placeret bagest.

Det er nemt at købe minilæsser, når først du ved, hvad du vil have
Det sværeste ved at skulle købe en minilæsser er for de fleste at finde ud af, hvad der skal til for at dække egne behov. Er dette først på plads, går det næsten som en leg. Hertil kommer, at du ofte kan få imponerende hurtig levering, når først din ordre er gået igennem hos forhandleren. Dette er endda til trods for den noget imponerende størrelse, som en sådan minilæsser udgør.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close