Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.01.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Find dykkerure til mænd med de rette features

Skal du have et nyt dykkerur, fordi det gamle er gået i stykker - eller måske bare ikke har de funktioner, du ønsker?

 

Når det kommer til dykkerure til mænd, finder du mange modeller på markedet fra mærker som Seiko, Invicta, Wenger, Hugo Boss og mange andre. Visse mærker foretrækker det stilfulde, diskrete look, mens flere andre har tydeligt robuste ure til dykning.

Leder du efter et ur til dykning med tyk urkrans og høj vandtæthed på 20 ATM eller mere, der holder ikke blot til vandet, men med rude i mineral- og safirglas også tåler slag og stød til en vis grad? Uanset hvad du måtte ønske af dit dykkerur, kan du nemt finde rette ur til opgaven.

Tjek dykkerure fra japanske Citizen
Foruden de nævnte mærker kan japanske Citizen fremhæves, da deres dykkerure til mænd er blandt de bedste, hvad angår popularitet. Det er også Citizen, der står bag det verdenskendte dykkerur JP8000-08E, der også kaldes Pingo uret som reference til, at Danmarks kronprins Frederik brugte et Citizen dykkerur, da han var i frømandskorpset – hvor han blev kaldt Pingo.

Hvad kan Pingo uret byde på?

Pingo uret har en avanceret dybdemåler, der gør det muligt for den integrerede dybdealarm at fortælle dig, hvornår du har nået den ønskede dybde. Desuden har uret en alarm, der gør dig opmærksom på, hvornår du stiger for hurtigt. Oven i disse funktioner kører Pingo uret på et quartz-batteri, der gør det uhyre præcist sammenlignet med langt de fleste mekaniske ure.

Hvilke features er værd at have?

Hvad end du vælger et dykkerur fra Citizen eller fra en af de andre producenter, kan du med fordel skele til de features, et givent ur besidder. Hvis uret har analog urskive, lyser dets visere så op i mørket? Har uret en gummirem eller kæde i rustfrit stål? Og har uret stopursfunktion?

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close