Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.02.2021 | Af: Andreas O. Hansen

Finsk backforstærkning til White Hawks

Frederikshavn White Hawks har, frem mod slutspillet, forstærket sig på back-linjen med den 23-årige finske back, Elias Ulander.

 

Elias Ulander beskrives som en velspillende back, som White Hawks ser meget frem til få ind truppen, skriver de på deres Facebookside. Forstærkningen kommer frem mod det kommende slutspil for høgene.

Han kommer til Danmark fra den næstebedste finske liga Mestis, hvor han i denne sæson har spillet blot seks kampe med et mål og fire assister som følge.

I foregående sæson spillede han 30 kampe i den bedste finske liga. Først for HIFK i Helsingfors og senere for Pelicans i byen Lathi. Undervejs var han også udlånt til Jokipojat og RoKi i den næstebedste række.

Ulander er 183 cm. høj og vejer 86 kg. og har samlet 100 kampe i den bedste liga med syv assister på cv'et. Tilbage i sæson 2018/19 som assisterende kaptajn for HIFK.

Han ankommer til Frederikshavn i morgen, og håbet er, at han bliver spilleberettiget til kampen på fredag imod SønderjyskE, som spilles hjemme i Nordjyske Bank Arena.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Andreas O. Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close