Gå til hoved-indhold
31 august. 2023

Fire anlægsregnskaber godkendt: Hvad har kommunen fået for pengene?

  • 1 af 1
    Skagboerne kan glæde sig over denne cykelsti på Nordre Ringvej i Skagen.
Af: Michael Frederiksen

Onsdag aften godkendte Frederikshavn Byråd fire anlægsregnskaber om asfalt, cykelstier, legepladser og et børnehus. Her er, hvad pengene er omsat til.

- Anlægsarbejderne er gode eksempler på nogle af de opgaver, som kommunen løser hver eneste dag – og som er noget af det, vores allesammens penge går til. Det er også vigtigt at få sagt højt, hvad vi formår at løse med vores eksisterende budgetter, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Bedre cyklistsikkerhed
I 2022 har Frederikshavn Kommune anlagt mere end 5,5 kilometer forbedring af cyklisternes trafiksikkerhed gennem cykelstier, cykelbaner, cykelstrimler og tydeligere skiltning og afmærkning.

Arbejdet er udført i Skagen, Frederikshavn, Strandby og Østervrå.

Asfalt er forbedret flere steder
Flere steder i kommunen er der kommet ny belægning på vejene. Det drejer sig om Sct. Laurentii Vej, Rimmens Allé, Østkystvejen, Understedvej, Rådhusvej/Sæbygårdvej.

43 legepladser er fornyet
Puljen "Børn/ude/leg" sikrede i 2022, at 43 legepladser på forskellige skoler og daginstitutioner blev renoveret eller udbygget.

Der er omkring 100 legepladser på kommunal jord, som tæller skoler, daginstitutioner, offentlige parker og grundejerforeninger. 

Dybvad børnehus er udvidet
Dybvad Børnehus fik i 2022 nye rammer, der betød, at børnehuset både er børnehave og vuggestue. Med udvidelsen blev der skabt 12 vuggestuepladser.

Derudover er der lavet ændringer i indretningen, så der er god sammenhæng mellem ude og inde, ligesom der er etableret et soverum til barnevogne.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...