Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.12.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Fire idéer til, hvad du skal lave, når du keder dig

Det er de færreste mennesker, der kan lide at kede sig. Hvis du har en dag, hvor du keder dig og slet ikke ved, hvad du skal lave, kan du her få nogle idéer.

 

Når du keder dig, kan du for eksempel gå en lang tur for at få luftet tankerne og for at få bevæget dig. Men hvis du er en af dem, der synes, at det er kedeligt at gå en tur alene, kan du i stedet pifte din gåtur lidt op. Du kan nemlig forsøge at tage nogle flotte billeder af naturen på din vej. Hvis du har noget at foretage dig, mens du går, vil din gåtur også være sjovere.

Shop til lidt sjov og ballade

Hvis du før har overvejet at shoppe noget sexlegetøj til dig selv, kan du også lave det, når du en dag keder dig. Der kan både gå tid med at shoppe og teste sagerne. Det kan også være, at du bare er nysgerrig og kan få noget tid til at gå med blot at kigge. Lidt i samme båd kan du også kigge på kontaktannoncer, hvis du leder efter en sexpartner.

Invitér en ven på kaffe
Når du sidder og keder dig en eftermiddag, kan du også invitere en ven på kaffe. Du kan altid skrive til en ven, som du ikke har set længe, for så er du sikker på, at der er en hel masse sjovt at snakke om. Det kan foregå både derhjemme eller på en café.

Gå i det kreative hjørne

Hvis du godt kan lide at være kreativ, kan du slå dine kreative evner løs, når du keder dig. Du kan for eksempel lave nogle fine collager, øve dig i at tegne eller male et fint billede.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close