Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.02.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Strandby-fiskere reddet i land efter påsejling

En fiskekutter med to mænd fra Strandby og en slæbebåd kolliderede tidligt tirsdag morgen i Skagerrak. De to frederikshavnere på fiskekutteren måtte derefter reddes i land. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Lau Larsen til TV2 Nord.

 

Påsejlingen skete kort før klokken 6:00, cirka 40 kilometer fra land. Nordjyllands Politi fik anmeldelsen fra Joint Rescue Coordination Centre, der har ansvar for sø- og flyredning.

- Vi er i gang med at klarlægge et hændelsesforløb for at se, om der eventuelt er sket nogle overtrædelser i loven, siger Lau Larsen til TV2 Nord.

De to personer på fiskekutteren er kommet tilbage til Hirtshals Havn i god behold, efter et andet skib kom dem til undsætning og reddede dem ombord. De bliver nu afhørt af politiet. Der er tale om to mænd på 26 og 31 år fra Strandby. Fiskekutteren forliste efter sammenstødet.

Den hollandske slæbebåd Multratug 18, som var impliceret i sammenstødet, er endnu ikke kommet i havn.

Slæbebåden sejler mod Thyborøn, og kaptajnen vil blive afhørt, når den er i land. Der er ifølge politiet heller ikke nogen, der er kommet til skade på slæbebåden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close