Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Fiskeriministeren deltog i møde om fiskeriets vilkår

- Vi har allerede aftalt et efterfølgende møde, siger Rasmus Prehn, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri.
Fiskernes vilkår i fremtiden stod øverst på dagsordenen, da minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn i dag besøgte Frederikshavn Kommune.


 

Han deltog i et møde med blandt andre borgmester Birgit S. Hansen og Claus Hjørne Pedersen, som er formand for Strandby Fiskeriforening.

Borgmesteren indledte mødet med at fortælle om fiskernes kæmpe engagement i det erhverv, der er så vigtigt for havnene i Skagen og Strandby samt virksomheder i hele kommunen. Herefter gik snakken lystigt om emner som udviklingen af trawlfiskeri og forskellige brugere af havet.

- Vi kommer ministeren i møde med fred. Vi arbejder for at sikre gode vilkår for fiskeriet. De senere år er der kommet flere brugere af havet, og fiskerne føler sig pressede, siger Birgit S. Hansen, der har været formand for Nordjysk Fiskerikommune Netværk siden 2018.

Rasmus Prehn vil gøre en indsats for, at der i hans ministerium arbejdes for "sameksistens", så fiskerne ikke glemmes, når der arbejdes i andre ministerier på andre områder. Han rundede mødet af med en tak for den gode dialog med et erhverv, som er stort i Frederikshavn Kommune.

- Jeg tager nogle spændende noter med mig i dag. Jeg har fået rigtig meget god input med fra mødet, og så har vi allerede aftalt et efterfølgende møde. Jeg vil arbejde for mere inddragelse af alle interessenter på havet, så vi kan sikre sameksistens, siger fiskeriminister Rasmus Prehn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close