Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Flemming Agerskov stiller op til regionsrådsvalget

Her ses Flemming Agerskov (t.h.) sammen med formand for Konservative i Frederikshavn Kommune, Tomo Kijanovic.
Flemming Agerskov stiller op til regionsrådsvalget for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune. 

 

Flemming Agerskov stiller også op til byrådsvalget i Frederikshavn Kommune.

Flemming Agerskov er sammen med sin kone, Marianne, flyttet tilbage til Frederikshavn efter 14 år i Vejle. Han er oberst og chef for Landsdelsregion Vest, der er placeret i Skive, men som har ansvaret for landmilitære aktiviteter i hele Jylland og Fyn.


Opgaverne omfatter samarbejde mellem Forsvaret, Politiet, det kommunale niveau, hospitalsvæsnet, herunder det præhospitale beredskab, kort sagt hele Danmarks samlede beredskab.

Han var også kandidat for Det Konservative Folkeparti i Vejle og formand for vælgerforeningen.

Flemming Agerskov har en lang karriere på snart 42 år i Forsvaret med poster fordelt over det meste af landet. Han har været udsendt samlet fire et halvt år til mange af verdens brændpunkter: Balkan, Indien, Pakistan og senest i Afghanistan, hvor han var chef for NATO’s multinationale antikorruptionsenhed – kaldet Shafafiyat – der betyder gennemsigtighed på de to lokale hovedsprog.

Flemming Agerskov brænder for det politiske og i særlig grad for de konservative mærkesager og dyder. På det lokale plan betyder det fokus på især erhvervsudvikling, folkeskole, miljø og sundhed. Desuden er han stor tilhænger af begreber som ordentlighed og dialog.

Politisk mener han, at der lokalt er behov for dialogbaserede løsninger, der alle medvirker til at trække kommune og region i den rigtige retning.

- Der skal være mere åbenhed omkring de svære beslutninger – svære beslutninger, der tages under stort pres, giver ofte dårlige resultater. Erhvervslivet skal blive en drivende kraft i den kommende omstilling til et markant mere grønt aftryk på miljøet, og Frederikshavn og Nordjylland skal med fra starten, mener Flemming Agerskov.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close