Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Flere aflysninger fra Hjerteforeningen Sæby

Formand Merethe Gaardbo, Hjerteforeningen Sæby, forventer ingen aktiviteter inden sommerferien.
Hjerteforeningen har fra øverste led besluttet at aflyse alle aktiviteter i foreningens regi frem til og med 1. juni over hele Danmark. Dermed aflyses blandt andet landsindsamlingen, som skulle have fundet sted i starten af maj. Der arbejdes på at finde en dato i efteråret.

 

- Det betyder også, at Hjerteforeningen Sæby lokalt følger disse retningslinjer og overholder alle restriktioner. Det betyder jo så nok, at vi ikke skal forvente at komme i gang med aktiviteter inden sommeren, udtaler formand Merethe Gaardbo.

Der kan læses meget mere på facebook og/eller i aktivitetskalenderen på Hjerteforeningen Sæbys hjemmeside. Kursister på forskellige motionshold og aktivitetshold får direkte besked om, hvorledes man forholder sig.

Hjerteforeningen har i samarbejde med FOF Vendsyssel udbudt et foredrag med Karen-Marie Lillelund til afholdelse i kulturhus Manegen i Sæby. Den oprindelige dato var berammet til 2. april. FOF Vendsyssel er parat til at gennemføre arrangementet i sit regi, såfremt og når restriktioner og tilladelser til at forsamle sig muliggør dette. Indtil videre er arrangementet flyttet til 5. maj.

I alle tilfælde bør deltagere, som er tilmeldt et arrangement under Hjerteforeningen, være meget opmærksomme på udviklingen – ikke mindst efter at statsministeren for ganske nylig har meldt ud, at der kan næres visse forventninger om, at Danmark langsomt og gradvis kan åbnes igen efter påske.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close