Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2017 | Af: Michael Frederiksen

Flere foreninger vil være med i nyt multicenter

Arena Nord bruges til mange andre ting end idræt, og blandt andet derfor har fire foreninger taget initiativ til opførelsen af et multicenter.
De fire foreninger, som vil opføre et multicenter i Frederikshavn, indkalder alle interesserede til inspirations- og stormøde. Flere foreninger ønsker allerede at være med.

 

Mødet finder sted tirsdag 28. marts fra kl. 19.30-21.00 i FFK-Centret på Flade Engvej i Frederikshavn.

Frederikshavn Firmaidræts Klub, FG90, Dance Studio Frederikshavn og JAM Frederikshavn Cheerleaders er gået sammen om at skabe et multicenter til anslået mellem 50 og 75 millioner kroner.

- Andre foreninger har allerede tilkendegivet, at de ønsker at være en del af projektet, og alle er meget velkomne, understreger Henrik Carlsen, formand i Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, som er vært ved mødet 28. marts.

På mødet deltager udviklingskonsulent Oliver Vanges fra Lokale og Anlægsfonden. Han kan fortælle mere om andre tilsvarende multicentre i Danmark. Cirka en uge inden mødet i FFK-centret vil de fire foreninger præsentere en skitsetegning til, hvordan multicentret i Frederikshavn kan komme til at se ud.

- Vi forestiller os et stort multicenter for alle interesserede foreninger og foreningsaktive, men vi ser også gerne en fritidsklub, et sundhedscenter og en sportsbutik i multicentret, siger Henrik Carlsen.

Folk, som ikke er medlem af en forening, skal også have mulighed for at bruge centret. Det vil et moderne låsesystem sikre.

- Multicentret vil være en investering i fremtiden, hvilket vi trænger til i Frederikshavn. Der er mange foreninger, som har pladsproblemer. Vi hører det hele tiden. Foreninger, der enten konstant skal flytte rundt mellem forskellige lokaler eller har for trange og mørke lokaler, udtaler Marianne Juul Rasmussen, daglig leder i FFK.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close