Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Flere rejser mellem Göteborg og Fr.havn

Påskeweekenden nærmer sig, og på Stena Lines Göteborg-Frederikshavn-linje er bookingerne steget med 8,51 procent op til påske i forhold til sidste år. 

 

Det er en tydelig markering af svenskernes rejselyst trods den anstrengte økonomi. Rejser er noget af det sidste, som svenske husstande er villige til at skære ned på i form af udgifter. Derudover viser det årlige Rejsebarometer, at Danmark er topdestinationen for svenskerne, og at flere og flere vælger at rejse i bil.

Lige nu tyder alt på, at svenskerne fortsætter med at rejse på trods af et svindende husholdningsbudget. Rapporter viser, at svenske husstande er tilbøjelige til at skære ned på mange udgifter, men at rejser ikke er en af dem.

Det seneste Rejsebarometer viser, at Danmark endte i toppen blandt svenskernes rejsedestinationer i 2022, og tendensen ser ud til at fortsætte. Hos Stena Line kan du se resultatet. Med påsken lige om hjørnet kan man nu se en stigning på 8,51 procent i antallet af reservationer til ruten Göteborg-Frederikshavn før påskeweekenden i forhold til sidste år. Stena Line ser meget positivt på fremtiden og håber, at den nuværende bookingsituation vil fortsætte blandt svenske passagerer.

- Stigningen på 8,51 procent er et glædeligt tal, der indikerer, at flere og flere svenskere opdager ruten Göteborg-Frederikshavn. Med Stena Line kan vores svenske rejsende nemt tage deres bil med og så opleve alt, hvad Danmark har at byde på, siger Ulf Staaff, Travel Commercial Manager hos Stena Line.

Göteborg-Frederikshavn ruten betjenes af de tre færger Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga, som kan tage de svenske passagerer til Danmark på tre en halv time.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close