Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.07.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Floorballklub inviterer alle familier til en sjov dag

I uge 37, hvor der i hele Frederikshavn Kommune afvikles Frivillig- og Foreningsfestival, er Sæby Floorball Klub klar med flere tilbud, således at der vil være noget for alle aldersgrupper.


 

Tumlinge og familier:
Søndag 12. september inviteres alle familier til et par sjove timer med leg og spil i floorballens tegn. Klubben tilbyder en dobbelt op med Tumlingefloorball for de 0-4-årige, inklusiv. en medbragt forælder, og Familiefloorball, hvor alle kan være med uanset alder. Så her kan bedsteforældrene altså også være med.

Børn/unge:
Hele ugen vil der være gratis prøvetræning på alle ungdomshold. Alle, der har lyst, kan møde op med et par sko og en drikkedunk, så klarer Sæby Floorball Klub resten.

Endelig vil den tidligere danmarksmester i floorballtricks (Zorro), Anders Bering, vise sine evner og give undervisning.
Derudover deltager klubben med aktivitet i Dansk Skoleidræts dagsprogram, hvor der er foreningsdag i skolernes 4.-6. klasser.

Voksne:
Til de voksne vil der på det populæret Motionshold være gratis prøvetræning med introduktion til og undervisning i sporten. Der bliver også mulighed for en lille kamp, der nok skal få pulsen op og sved på panden. Både kvinder og mænd kan deltage.

- Vi vil meget gerne være med til festivalen. Det er en virkelig god ide at sætte fokus på alle de frivillige, der lægger sin energi og kræfter i foreningerne, for uden dem var der nok ikke særligt meget at give sig til efter skole og fyraften. I vores floorballklub har vi 24 trænere/ledere og bestyrelsesmedlemmer. De yder alle en stor og vigtig indsats, og vi ville ikke ret gerne undvære en eneste af dem, siger formand for Sæby Floorball Klub, Hans Jørgen Nørgaard.

- Mange foreninger vi kender, har oplevet nedgang i antal medlemmer her under hele Coronakrisen. Det har vi også, og vi ser festivalen som en god mulighed for at få lov til at vise, at vi stadig er her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Peivat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close