Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Floorballklub lukker totalt ned indtil 13. februar

Floorballklubben Frederikshavn Blackhawks lukker totalt ned for indendørs aktiviteter i en periode.

 

Efter en periode fra slutningen af 2020, hvor ligaholdene fra Blackhawks havde tilladelse til at spille kampe og træne, lukker klubben nu fuldstændigt ned i en periode.

Floorball Danmark har indstillet alle kampe indtil 3. marts og forlænget sæsonen til juni. Det betyder at DM-finalerne for damer og herrer spilles 5. juni i Helsingør, mens pokalturneringens Final4, hvor begge Blackhawks-hold er med - spilles i Brønderslev 20.-21. marts. Desuden er Landsstævnet 2021, som afvikles i Frederikshavn med Blackhawks som arrangør, fastsat til weekenden 19.-20. juni sammen med U18 Final4.

Samtidig har floorballunionen henstillet til klubberne om nedlukning af alle aktiviteter. Den opfordring følger man naturligvis også i Blackhawks, som derved lukker ned for alle indendørs aktiviteter i fire uger fra 18. januar til 13. februar.

- Vi håber, at pandemien er så meget under kontrol herefter, at vi kan åbne igen for træning og får en revideret plan for afvikling af de mange udsatte kampe. Det betyder, at vi forlænger sæsonen og spiller og træner både i april og maj frem mod de store arrangementer i juni, siger Aage Gøgsig, der er turneringsansvarlig i Blackhawks.

- Det har været en besværlig og meget anderledes sæson. Det er ærgerligt, at vi ikke kan gennemføre vores kampe lige nu, hvor begge vores ligahold topper deres rækker. Men vi bevarer optimismen i Blackhawks og ser frem til kontrol over coronaen og en spændende sæsonafslutning, udtaler Aage Gøgsig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close