Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.11.2022 | Af: Peter Marquard

Flot sølvmedalje til nyuddannet kosmetiker

Birgitte Dannervig har siden 1999 udlært 17 elever. Hun roser Marie Nørby for at vise en kæmpe interesse for faget.
Resultatet var en flot sølvmedalje, da Marie Nørby bestod svendeprøven som kosmetiker på Tech College. Hun er uddannet hos DENSYVENDEHIMMEL i Frederikshavn og fortsætter også på klinikken efter endt læretid.

 

- Det er meget usædvanligt, at der bliver uddelt en sølvmedalje, men det var fortjent efter en meget flot præstation af Marie. Hun har hænderne godt skruet på, og hun viser en kæmpe interesse for faget. Uddannelsen dækker over mange ting – blandt andet anatomi, fysiologi, massage og avanceret hudpleje, og indenfor sidstnævnte var Maries præstation bemærkelsesværdig, fortæller indehaver af DENSYVENDEHIMMEL Birgitte Dannervig, der siden starten i 1999 har udlært 17 elever.

- Vi har altid haft elever, og jeg synes, at det er vigtigt, at vi bidrager til uddannelsen af kosmetikere, når vi samtidig skriger på arbejdskraft i en branche i konstant udvikling. Desuden synes jeg, at det er spændende at være med til at forme fremtidens kosmetikere.

Marie Nørby var selvsagt tilfreds efter endt læretid og sin fortsatte ansættelse hos DENSYVENDEHIMMEL.

- Det er dejligt at være på et stor klinik med både krops- og ansigtsbehandlinger og forskellige muligheder for alsidige opgaver. Jeg elsker at give kropsbehandlinger, hvor jeg i rolige omgivelser kan give kunden en god oplevelse. Det er vigtigt for mig, at kunden slapper af og kommer ned i tempo i lækre omgivelser med dæmpet belysning, gode dufte og aromaterapi, siger Marie Nørby.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close