Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Første student springer ud hos htx Frederikshavn

Louise Anne Sofie Jensen har gået på studieretningen bioteknologi-idræt og har været tilmeldt Frederikshavn Sportsakademi.
Louise Anne Sofie Jensen sprang fredag formiddag ud som årets første student hos htx Frederikshavn. Louise var oppe i dansk og hun fik et flot 10-tal. Udenfor ventede familie og venner med blomster og champagne – og et par tårer i øjenkrogene. Louise var selv smilende og fattet:

 

- Det er gået godt med mine eksamener – jeg er rigtig tilfreds. Nu står den på sommerferie og arbejde det næste års tid. Derefter er planen at starte på uddannelsen ambulancebehandler, som jeg har drømt om i lang tid. Tidligere var pilot mit store mål, men det satte en knæskade en stopper for.

Louise har gået på studieretningen bioteknologi-idræt og har været tilmeldt Frederikshavn Sportsakademi. Hun har derfor haft fire år til sin uddannelse, så der var tid til hendes store passion for heste og ryttersporten.

- Jeg er superglad for at jeg valgte bioteknologi-idræt. Det har bare passet så godt for mig og mine interesser. Gode engagerede lærere og masser af klassekammerater – det har været ekstremt godt. Jeg har endda fået en ekstra studietur, da jeg jo har gået her et år ekstra.

Htx Frederikshavn dimitterer i alt 85 studenter.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close