Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Fokus på fælles grundlag og kerneopgaven

Tirsdag var dagplejen i Distrikt Nord i Skagen samlet for at sætte fornyet fokus på de mest optimale forhold for børn i fremtidens dagpleje.

 

Der blev budt velkommen af distriktsleder John Høst, som udtrykte glæde over, at den (næsten) nye leder Anette Falberg Aarre havde taget initiativ til mødet, og at han var stolt over den måde, dagplejen har tacklet de mange og store udfordringer, der har været og er under corona-pandemien.

Der har hele tiden været et fokus på børnene og at sikre, de havde det bedst muligt med alle de retningslinjer og regler, det nu indebærer.

Desuden fremhævede John Høst også den positive stemning, der er blandt dagplejerne. Det gør en forskel for hele dette område i Frederikshavn Kommune.

Formålet med mødet var at skabe et fælles grundlag for det fremtidige samarbejde med fokus på kerneopgaven, højne trivslen, samarbejdet og arbejdsglæden. Kerneopgaven er at sikre børnenes trivsel, udvikling, dannelse og læring.

Der kom rigtig mange gode tanker frem om vidensdeling, de gode historier og som det blev sagt: "Vi har alle brug for at udvikle os". Ønske om udvikling og vilje til det var der i allerhøjeste grad omkring bordet.

- Det at passe børn er en opgave, alle om bordet gør med stolthed. De børn, der kommer ud i samfundet fra os, skal have det bedste mulige afsæt, understregede Anette Falberg Aarre, da hun takkede for de bidrag, der var kommet frem.

Hun vil nu i samarbejde med gruppekoordinatorerne sætte handling bag ordene, så der sikres en dagpleje i Nord med fælles retning, og hvor fællesskabet står skarpt som en styrke.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close