Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

ForårsRevyen aflyser i 2021 - jubilæum i 2022

Sceneholdet er fra venstre Mads Meyer Vestergaard, Lisbet Lykkegaard, Dorthe Pedersen, Jonas Lønborg David og Anja Lønborg.
- ForårsRevyen har 40 års jubilæum i 2022, og vi glæder os helt vildt til at se alle vores dejlige publikummer til et brag af en jubilæumsrevy, siger formand Søren Hjortnæs.

 

Dermed afslører han også mellem linjerne, at ForårsRevyen 2021 ikke bliver til noget.

- Vi håbede til det sidste, at det ville blive muligt at gennemføre revyen i 2021, men coronaen ville noget andet. Af hensyn til det store arrangement, som revyen er, skal der ske en afklaring nu. Det er desværre en meget usikker situation, vi alle befinder os i, så vi har ikke andet valg end at træffe den tunge beslutning at aflyse revyen næste år, oplyser Søren Hjortnæs.

ForårsRevyen sætter i stedet for alle kræfter ind på at levere en fantastisk, forrygende, fejende flot, sjov, humoristisk, musikalsk, vedkommende og aktuel jubilæumsrevy i 2022 i rigtig "ForårsRevy-ånd" med spisning, revy, bar og bal.

- Hele holdet bag revyen har det som en flok væddeløbsheste, der har været for længe på stald. Vi har så meget indestængt revy-energi, så I kan godt begynde at glæde jer, lover formanden.

Han opfordrer alle revy-interesserede til allerede nu at sætte kryds i kalenderen de to første uger i marts 2022.

ForårsRevyen blev også ramt af tre aflysninger i år på Hotel Hvideklit. Det var i dagene 12., 13, og 14. marts - altså netop da statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark på grund af COVID-19.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close