Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Foredrag med TV-lægen Peter Qvortrup Geisling

SIND i Frederikshavn arrangerer torsdag 13. oktober kl. 19.30 - i samarbejde med Frederikshavn Bibliotek - et spændende foredrag med TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.

 

Foredraget finder sted i samme uge, som der er Sindets Dag.

Sindets Dag markeres som et fælles arrangement, hvor Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn Kommune er arrangør. Mere om dette meldes ud senere i denne måned.

Formand for SIND i Frederikshavn, Rikke Rugholt, er både glad og stolt over, at det er lykkedes at få TV-lægen til Frederikshavn.

Han fortæller om mental sundhed og livskvalitet. I foredraget berører Peter Qvortrup Geisling også fysisk sundhed, men omdrejningspunktet vil være, at sundhed netop ikke altid kan måles på en badevægt, men at den mentale del er vigtigere.

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks yderst begavede og dygtige TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne Lægens Bord, Diagnose søges, Ha’ det godt, Aftenshowet, Gal eller Normal og i Sundhedsmagasinet. Peter Qvortrup Geisling er i dag sundhedskorrespondent på TV Avisen og har været en sikker havn, når danskerne har haft spørgsmål om Corona.

Billetsalget er i gang. Prisen er 100 kroner.

SIND i Frederikshavn har 40 års jubilæum i år. Det markeres fredag 14. oktober.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close