Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.09.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Foreningerne er kerne-huset i vores samfund

Svæveflyklubben og gymnaster fra FG90 ved siden af hinanden på Fisketorvet.
Idrætssamvirket, FUF (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) og FREDRIK arrangerede igen i år Foreningernes Dag i gågaden, og da vejrguderne lørdag var i solskinshumør, var alt perfekt.

 

Temaet i år var "Grønt og æbler", og der var mange konkurrencer rundt omkring i foreningernes boder.

- Det er godt, at foreningerne samles om at vise både unge og voksne borgere, hvilke fritidsmuligheder som findes i vores kommune, mener Ole Rasmussen fra FUF.

Dagens hovedtaler var byrådsmedlem Anders Broholm (V), som også er formand for Sundhedsudvalget.

- Vores samfund kunne ikke hænge sammen uden foreninger. Hvis vi bliver i ”æblesproget”, er foreningerne på mange måder kernehuset i vores samfund. Det er det, der får det hele til at hænge sammen. Det er her, kernerne er, som kan få nye ting til at gro og sikre fremtiden. Æbler er sunde, og det er naturligvis vigtigt, men jeg tror faktisk, at det sociale liv og fællesskab, man har ved at være med i en forening, er vigtigere end om man lige holder diæten hele vejen igennem. Jeg håber, at nogle får lyst til at være med i en af de mange foreninger, der er her, eller måske får lyst til at gå hjem og gå på opdagelse blandt de mange, mange foreninger, der er i vores kommune, sagde Anders Broholm.

FREDRIK var igen vært med kaffe og rundstykker til lederne fra de deltagende foreninger.

Hasse R. Christensen fra Idrætssamvirket (IS) indledte dagen med information om dagens program og åbnede foreningernes dag i gågaden.

- En fantastisk dag til udbredelsen af det gode budskab og et godt besøgt arrangement. Tak til initiativtagerne, lød det fra Hasse R. Christensen.

Med kun et par måneder til kommunalvalget var flere politiske partiforeninger også at finde i gågaden, og det var tydeligt, at der blev talt meget om foreningsliv og vilkår for børn og unges virke i foreningerne denne solbeskinnede lørdag i gågaden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FG90

FOTO: FG90

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close