Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Forlader DF og satser på plads i byrådet for C

John Lamp Henriksen (t.v.) byder Carsten Sørensen velkommen i Det Konservative Folkeparti.
Tidligere byrådsmedlem Carsten Sørensen skifter parti. Han forlader Dansk Folkeparti til fordel for Det Konservative Folkeparti, som han stiller op for ved kommunalvalget i november i år.

 

46-årige Carsten Sørensen repræsenterede fra 2010-2017 Dansk Folkeparti i Frederikshavn Byråd, men da partiet blev halveret ved valget i 2017, røg han ud i kulden med 208 stemmer.

Carsten Sørensen er født og opvokset i Frederikshavn. Han er gift med Marites, og sammen har de fire piger i alderen tre til 21 år. Han er ansat i Frederikshavn Kommune, Center for Teknik og Miljø.

Carsten Sørensens politiske fokusområde er at give gode muligheder for erhvervslivet, så det kan skabe økonomisk vækst og arbejdspladser.

- Med en økonomisk vækst i kommunen kan vi have råd til at fokusere på uddannelse og særligt på opkvalificering af ufaglærte. Samtidig vil det give os råd til en værdig socialpolitik med fokus på vores ældre og hjælp til de knap så ressourcestærke medborgere, siger Carsten Sørensen.

Spidskandidat John Lamp Henriksen er glad for, at Carsten Sørensen har besluttet sig for at stille op for Det Konservative Folkeparti.

- Jeg er sikker på, at vi sammen med alle de øvrige kandidater får et fantastisk samarbejde, udtaler John Lamp Henriksen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close