Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Forlænger aftale med Rock i Frederikshavn

Casper Høgsted, talsmand for Rock i Frederikshavn og afdelingsdirektør Klaus B. Nielsen, Sparekassen Danmark i Frederikshavn.
Et stærkt partnerskab mellem Rock i Frederikshavn og Sparekassen Danmark, med henblik på at styrke og udvikle koncerten på Knivholt, er nu forlænget til og med 2023.

 

Siden 2020 har Sparekassen Danmark været hovedsponsor for Rock i Frederikshavn.

Gennem et par svære år med corona-nedlukning og en succesfuld koncert i sommeren 2022 har sponsoraftalen udviklet sig til et stærkt og synligt samarbejde og med forlængelse af det nuværende hovedsponsoraftale, er det to begejstrede partnere, der nu bekræfter det fortsatte partnerskab, til stor gavn for den fortsatte udvikling af Rock i Frederikshavn.

Hovedsponsoraftalen er forlænget til og med 2023 og det er en glad Casper Høgsted, talsmand for Rock i Frederikshavn, der sammen med afdelingsdirektør Klaus B. Nielsen, Sparekassen Danmark i Frederikshavn, har underskrevet den forlængede aftale.

- Vi er utroligt glade for at Sparekassen Danmark vil os. Det betyder virkelig meget, at vi har gode partnere, der er stærkt forankret i det lokale, og som bakker op om udviklingen af vores arrangement. Det gør Sparekassen Danmark. De har samtidig været en stor støtte igennem nogle svære år med corona-nedlukning, og at de stadig er med os giver arbejdsro.

- Aftalen sikrer, at vi kan præsentere et stærkt line-up i 2023 med blandt andet D-A-D, Jonah Blacksmith og Jacob Dinesen. Og vi tør love alle gæster, at vi igen kan holde en kæmpe folkefest på Knivholt i 2023.

Om forlængelsen af hovedsponsoratet siger Klaus B. Nielsen:

- Vi er stolte af at være en del af et stærkt samarbejde med Rock i Frederikshavn, der er meget givende for os. Vi er glade for fortsat at kunne bidrage til udviklingen af Rock i Frederikshavn, som mange frederikshavnere og vendelboer har en stærk relation til, og som tilfører masser af værdi til vores brand. Sammen med arrangørerne og alle de frivillige hjælpere vil vi forsætte arbejdet med at skabe de bedste rammer for årets fedeste fest i Frederikshavn.

Rock i Frederikshavn afholdes næste år lørdag 10. juni på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn, hvor Sparekassen Danmark er hovedsponsor sammen med DRINX og ROYAL.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close