Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Formstærke og målfarlige Skagen møder bundholdet

Sejren på 4-1 over FC Vakok var vendepunktet for de blåblusede SIK-spillere.
Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er fredagens serie 3-opgør mellem formstærke Skagen IK og bundholdet Tårs/Ugilt IF.

 

Skagens nedrykkere har i deres seneste fire kampe scoret fire mål i hver kamp. De tabte 4-7 til Lundergård IU, men løber på banen i aften med tre sejre i træk på samvittigheden.

- Ja, vi er inde i en god periode. Vi følte egentlig, at vi var godt med i de første par kampe, dog uden at høste point. Vendepunktet var hjemme mod FC Vakok. Vi har fundet en ekstrem offensiv tilgang til kampene - meget anderledes end den, Skagen tidligere har været kendt for. Højt aggressivt pres har ført til tre sejre og mange scorede mål, fortæller træner Jesper Nielsen.

Styrke i standardsituationer kombineret med løbevilje og fysik gør Skagen IK svære at spille imod.

- I øjeblikket kommer vi frem til mange chancer, og der er en stor gejst og en lyst til at score minimum et mål mere end modstanderne, siger cheftræneren.

Han ser frem til aftenens kamp mod Tårs/Ugilt IF.

- Vi skal bygge videre på de positive takter, som præsteres i øjeblikket. Der er absolut stadigvæk plads til forbedringer, men vi arbejder videre. Klicheen med at tage en kamp ad gangen, køber jeg gerne, lyder det lidt kedelige svar var den ellers altid engagerede Jesper Nielsen.

Skibsby-Højene IF ligner den direkte oprykker. Skagen ligger p.t. på tredjepladsen, to point efter Lundergård IU på andenpladsen, som giver adgang til oprykningskampe.

- Vi skal præstere lidt mere end maksimum, såfremt vi skal tale med om oprykning. Det er ikke et tema nu, men til gengæld har vi alle omkring holdet det sjovt. Det er vigtigt. Vi er mange til træning og har i hele seniorafdelingen fået glæden og optimismen til fodbold reetableret. Det er essentielt, og så må vi se, hvad der eventuelt følger med.

Der er kampstart kl. 19.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor Claus Pedersen er dommer. Kanal Frederikshavn liveopdaterer kampens højdepunkter på Facebook.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close