Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavn Golfklub slår sæsonen i gang

Nye golfspillere er velkomne til informationsmøde onsdag 31. marts.
Golfsæsonen begynder igen efter vinteren, og allerede i weekenden er der standerhejsning i Frederikshavn Golfklub.

 

Arrangementet er ligesom meget andet berørt af udfordringerne i forbindelse med COVID-19. Der er tilmeldt 128 medlemmer, som begynder løbende, så man ikke kommer i konflikt med restriktionerne.

Den traditionelle flaghejsning, præmieoverrækkelse og suppespisning bliver erstattet af henholdsvis videooptagelse, udsendelse af præmier, og en lunchboks man får med sig ud på banen.

Golf er en af de sportsgrene, der har været mindst berørt af COVID-19, da det typisk foregår i mindre grupper og ikke mindst udendørs. På en runde går man 8-10 kilometer - afhængig af hvor dygtig man er - så det er en rigtig fin sportsgren, hvor man får rørt og hygget sig.

- I øjeblikket er der tilmelding for dem, der ønsker at prøve kræfter med en rigtig hyggelig sportsgren. Golf i Frederikshavn Golfklub er for alle aldre. Det er god motion blandet med dejlige naturoplevelser og med fokus på socialt samvær, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Frederikshavn Golfklub starter nye hold i øjeblikket, så hvis man selv ønsker eller kender en, der er interesseret i at prøve kræfter med golf - eller starte op igen efter længere tids pause, så kan man tilmelde sig klubbens informationsmøde for nye interesserede golfspillere, som finder sted onsdag 31. marts fra 17.00. Her kan man høre, hvad trænerteamet, udvalget og Frederikshavn Golfklub kan tilbyde, og alle er som sagt velkomne. For juniorer under 18 år startes der op umiddelbart efter påske

 

BillederTilføj billede


FOTO: Britt Reese

FOTO: Britt Reese

FOTO: Britt Reese

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close