Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Gymnasium får ny bestyrelsesformand

Thomas Leander har via sit daglige arbejde som leder på MAN Energy Solutions erfaring med organisationsudvikling, strategiimplementering og grønne visioner.
Thomas Leander bliver ny formand for bestyrelsen på Frederikshavn Gymnasium. Han afløser Gert Grysbæk Nygaard.


 

Tirsdag 10. maj trådte en ny bestyrelse sammen på Frederikshavn Gymnasium, idet vedtægterne tilsiger, at der hvert fjerde år skal udpeges nye bestyrelsesmedlemmer på landets gymnasier.

På det konstituerende møde valgte en samlet bestyrelse at pege på Thomas Leander (Head of Solutions & Site Manager hos MAN Energy Solutions i Frederikshavn) som ny formand, og Christine Lunde (sekretariatschef i Business Region North Denmark) blev valgt som næstformand for gymnasiets bestyrelse.

Thomas Leander er nyudnævnt medlem, mens Christine Lunde går i gang med sin anden periode i gymnasiets bestyrelse.

- Vi er meget glade for, at Thomas Leander kommer til at stå i spidsen for Frederikshavn Gymnasiums bestyrelse – stærkt flankeret af Christine Lunde. Med Thomas Leander som formand får gymnasiet en profil, der både har de personlige kvalifikationer, og som understøtter gymnasiets ambitioner om at favne det lokale, det regionale og det internationale perspektiv i vores uddannelser samt koble uddannelsesverdenen med erhvervslivet, mener gymnasiets rektor, Thomas Svane.

Han hæfter sig særligt ved, at Thomas Leander har en bred erfaring med ledelse og bestyrelsesarbejde, han er en lokal profil med et bredt netværk, og så har Thomas Leander via sit daglige arbejde som leder på MAN Energy Solutions erfaring med organisationsudvikling, strategiimplementering og grønne visioner.

- Det passer som "fod i hose" til de mange og store ambitioner, som vi har på Frederikshavn Gymnasium. Og det er så et ekstra plus, at Christine Lunde er blevet valgt som næstformand, idet hun i forvejen har været én af de bærende kræfter i de seneste års positive udvikling på gymnasiet. Både kontinuitet og fornyelse i bestyrelseslokalet kan kun blive godt, konkluderer Thomas Svane.

Med Thomas Leanders tiltræden siger Frederikshavn Gymnasium dermed også farvel til bestyrelsens afgående formand, tidligere skoleleder Gert Grysbæk Nygaard.

- På gymnasiets vegne skal der samtidig lyde en stor tak til Gert for den store og kvalificerede indsats, som han har lagt i bestyrelsesarbejdet på gymnasiet i de seneste mange år, udtaler Thomas Svane.

Frederikshavn Gymnasiums bestyrelse består udover de ovennævnte af borgmester Birgit S. Hansen, studieleder på AAU Louise Pape-Haugaard, skolechef Anette Nedermark, medarbejderrepræsentanterne Søren B. Andersen og Michael Olesen samt elevrepræsentanterne Laust Wallentin Jørgensen og Sara Møller.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close