Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavn har kåret byens skønneste mor

- Jeg blev meget overrasket. Jeg anede ingenting, siger Susan Aravena-Hansen.
Susan Aravena-Hansen er kåret til Frederikshavns skønneste mor. Mange af byens borgere havde i dagene op til Mors Dag været forbi Imerco-butikken i Danmarksgade for at nominere deres fantastiske mødre. Butikkens dommerpanel var dog ikke i tvivl om, at 41-årige Susan Aravena-Hansen havde fortjent den flotte titel.

 

Mange betænksomme døtre og sønner havde i ugen op til Mors Dag været forbi Imerco i Danmarksgade og nominere deres mødre til titlen som Frederikshavns skønneste mor. Det blev dog 41-årige Susan Aravena-Hansen, der løb med titlen efter at være blevet nomineret af sin søn, syv-årige Mathias Aravena-Hansen.

- Jeg synes, min mor skulle vinde, fordi hun er sød, og det er hyggeligt at være sammen med hende. Vi leger altid en masse sjove lege sammen, og det elsker jeg, fortæller Mathias, der sammen med sin far overbragte nyheden til sin mor i forbindelse med Mors Dag.

- Jeg blev meget overrasket – jeg anede ingenting. Min søn og mand var bare lige pludselig taget i byen, og da de kom hjem, stod min søn med en kæmpe gave i hånden. Jeg blev så glad og overvældet over, at min lille søn havde nomineret mig til Frederikshavns skønneste mor, fortæller Susan Aravena-Hansen om sin reaktion.

Udover at vinde titlen som Frederikshavns skønneste mor modtog hun desuden en skøn gave fyldt med forkælelse til en værdi af 3.000 kroner.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close