Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.02.2020 | Af: Carsten Thomasen

Frederikshavn har mistet en af sine tunge drenge

Kaj Jørgensen, Orionvej 32 i Frederikshavn, døde 14. februar efter er hjertestop ugen før.

 

Kaj Jørgensen betød meget for Frederikshavn - mest dog for virksomheden Dafolo, som han sammen med Johannes Ellitsgaard drev frem fra det bare ingenting til en stor kommunikationsvirksomhed med dominans inden for kommunale ledelser i hele Danmark.

Dafolo blev Kaj Jørgensens livsværk, men da den tid var ovre, var hans virkelyst fortsat intakt. Som censor for utallige kandidater på HA- og HD-studierne på Aalborg Universitet brugte han dage - og ofte også nætter - på at læse og støtte de studerende i deres opgaver og eksamener.

Med sig i sit otium havde Kaj Jørgensen et omfattende netværk af erhvervsfolk, professorer, politikere og kendte mennesker, som han benyttede sig flittigt af i "Kajs netværk", der blev en institution for erhvervsledere i hele Nordjylland. 10 gange om året arrangerede han spændende møder med spændende mennesker, der havde noget at byde på over for medlemmerne af netværket. Der er fortsat et program for i år, som med den dynamik, det indeholder, bliver gennemført.

Men Kaj Jørgensen var ikke bare erhvervets mand. Også idrætten nød godt af hans erfaring og viden. Han var meget interesseret i idræt og blev derfor ofte involveret, når der skulle nytænkes. Ind imellem blev det også til bestyrelsesposter med videre.

På det menneskelige plan var han også klar med en indsats. Således var han ved sin død medlem af bestyrelsen for Fontænehuset i Frederikshavn, der er en forening, som yder hus- og hjerterum for socialt udsatte.

Alle oplevede Kaj Jørgensen som et venligt og imødekommende menneske, der gerne gjorde en indsats for at få tingene til at glide. Hans interesse for vin er legendarisk. Mange vinelskere og vinbønder i Danmark, Frankrig og Italien kendte han personligt - og de kendte ham og kom ind imellem på besøg i hjemmet i Kilden. Der blev i 2001 også tid til at skrive en bog om emnet: "Et liv i vin".

Kaj Jørgensen vil blive savnet af naboer, venner og ikke mindst Lilly og familien. Kaj og Lilly har to døtre , to svigersønner og to nu voksne børnebørn, der alle dage har elsket at komme på ferie i Frederikshavn.

Kaj Jørgensen bisættes tirsdag 18. februar kl. 12.30 fra Flade Kirke.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close