Gå til hoved-indhold
26. marts 2023 - kl. 10.03

Frederikshavn: Lotto-spiller vinder otte mio. kr.

  • 1 af 2
    FOTO: Danske Spil
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

En Lotto-spiller fra Frederikshavn vandt i aftes otte millioner kroner. 16 millioner kroner var der i førstepræmiepuljen, hvis man kunne ramme den gyldne talkombination, og det gjorde to heldige Lotto-spillere.

Den ene vinder havde købt sin magiske vinderkupon hos tankstationen Q8 i Frederikshavn, mens den anden heldige vinder kommer fra Midtjylland, og spillede med via sit PLUS-abonnement.

Begge vindere kan nu se frem til at få otte millioner kroner at forsøde tilværelsen med.

De er dog ikke de to eneste, der ikke længere behøver at tænke sig til, hvordan det mon er at vinde i Lotto.

Der blev nemlig vanen tro også udtrukket to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Og også her kan Danske Spil sende millionerne afsted mod det jyske.

Den ene vinder har spillet med via hjemmesiden og er fra Midtjylland. Den anden vinder af Millionærgarantien havde spillet med over mobilen og er fra Nordjylland.

- Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne endnu, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...