Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.11.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Fremtiden er din- brug din stemme - stem personligt

Tina Kruckow (A): - Vi mangler et nyt levende ungdomshus, hvor alle de unge kan mødes, hygge sig, være sociale og være med til at have en god ungdom.
Byrådskandidat Tina Kruckow (A) har skrevet dette indlæg: Det er vigtigt at komme op og sætte sit kryds på tirsdag. Det viser, at vi som samfund tager vores demokrati og stemme alvorligt. Vores forskellighed gør demokratiet smukt.

 

Er du ung i kommunen og kan stemme for første gang? Så er mit ønske, at så mange af jer unge bruger jeres stemme, sætter det personlige kryds og får indflydelse.

Politik er mange ting, og som ung er der fokus på klima, uddannelser, hvor kan jeg arbejde efter endt uddannelse og få en karriere og et godt liv.

Jeg er ny kandidat for Socialdemokratiet og er en af de yngste. Vi skal have en ung stemme i byrådet.

Hvis jeg bliver valgt ind, får I en ung stemme, som har klima øverst på min dagsorden. Jeg er i et verdensmålsudvalg under Folketinget, som de kommende fire år skal sætte fokus på klima og gøre tanke til handling. Vi har et kompetent ungeklimaråd i kommunen, hvor du også kan være med.

Vi har fået en Skaterpark i Frederikshavn, som er med til at samle de unge i bymidten. En ting, som jeg synes, der mangler, er et nyt levende ungdomshus, hvor alle de unge kan mødes, hygge sig, være sociale og være med til at have en god ungdom.

Vi har i kommunen et ungeråd, det skal vi i endnu højere grad bruge, så vi politikere har fingeren på pulsen og sikrer jeres fremtid ved at lytte til jer.

Fremtiden tilhører dig. Så min opfordring lyder- mød op og brug din stemme og stem personligt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close