Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Frivilligfestival afsluttet med maner: FUF takker

Næsten 300 mennesker hyggede sig i Skagen Sportscenter.
Næstformand Birgitte Mathiasen, Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, har skrevet dette indlæg: En hel uge med alverdens aktiviteter i Forenings- og Frivilligfestival 2021 er nu slut.

 

Det har været en uge med utallige aktiviteter, bl.a. foreningsdage i skoletiden, foreningsaktiviteter i fritiden, workshops, seminar og foredrag om aftenen, Byrådets prisuddelinger og endelig afslutningsfesten, hvor alle kommunens frivillige var inviteret.

Det gennemgående tema har været FÆLLESSKABET I FOKUS, og dette har afspejlet sig i alle ugens op imod 100 programpunkter. Flere tusinde mennesker fordelt over hele kommunen har i ugens løb deltaget i et eller flere arrangementer.

Festivalen var arrangeret af Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, FUF, i samarbejde med Idrætssamvirket, Dansk Skoleidræt, Frivilligcenter Frederikshavn, handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK og Frederikshavn Kommune.

Det har været en kæmpemæssig koordineringsopgave, og der er brugt uendeligt mange timers frivilligt arbejde på at få det hele på plads. Men det har været det hele værd. Vi er meget glade. Foreningerne og de frivillige organisationer har budt indenfor, og der har virkelig været god mulighed for at opleve og afprøve alverdens aktiviteter, lige fra sang, dans, motorcykler og svævefly til kæphesteridning, Natteravne og meget, meget mere. Flere byer har været sammen om at lave foreningsdage, og vi er blevet fortalt, at nye netværk og samarbejdsrelationer er opstået.

Som afslutning på festivalens afholdtes en stor fest, hvor netop de frivillige var i centrum. Der var inviteret til god mad, prisoverrækkelse, videohilsen fra Joakim Mæhle, god underholdning med bl.a. standup ved Nicolaj Lange samt musik og dans ved Diskotek Unique. Undervejs blev gæsterne forkælet med en sand gaveregn i form af alverdens flotte præmier, som var sponseret/doneret af en række lokale virksomheder.

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd vil gerne rette en stor og hjertevarm TAK til alle de, der på den ene eller anden måde har bidraget til denne festival. Tak til foreninger og organisationer for at tilmelde jeres aktiviteter, og tak for jeres engagement i arbejdet for børn og voksne.

Tak til vores samarbejdspartnere og til de mennesker ”udefra”, der har givet en hånd med.

Tak til Frederikshavn Kommune for jeres velvilje og mod til at nytænke den årlige Prisfest og integrationsarrangementet ”Hele Verden i Frederikshavn”. Marianne og de frivillige i FFK Centret fortjener en særlig tak for at give os hyggelige rammer og en meget venlig betjening til afslutningsfesten, og endelig Michael Frederiksen for at lede os godt og sikkert gennem aftenens program.

Og sidst, men ikke mindst vil vi gerne takke alle de virksomheder, som bakker op om det frivillige arbejde, og som har støttet Forenings- og Frivillighedsfestivalen 2021 økonomisk i form af tilskud og gaver til frivilligfesten. Her blev ud over 7 hovedpræmier uddelt langt over 100 andre lykkepræmier, som bestod af flotte værdifulde gaver og et hav af gavekort på værdi fra kr. 500,- op til kr. 3.000,- . Disse mange gevinster og gaver bragte stor glæde og var en meget konkret og synlig anerkendelse af det store frivillige arbejde, som gøres i Frederikshavn Kommune.

TAK til hovedsponsorerne: Uggerhøj Biler, Nordjyske Bank, Lyd og Billed Specialisten, XL Byg Elling, Hotel Viking, Arena Nord, SparNord Bank og Lions Klub Sæby.

Og en stor tak til de mange firmaer, som støttede med gaver og bidrag: Lars Falk Galleri, Lundberg FRH, Møllers Cykel Shop, Frederikshavn Firma Klub, Automester Sæby, KT Electric Nord, Danish Crown og Slagter Munch, Sæby Fiskeindustri, FF fisk Skagen, Sæby Bryghus, Trigon, Sparekassen Vendsyssel, RC skilte, Nygård Kaffe og Det Nordjyske Mediehus.
Endelig til slut en stor tak til Frederikshavn Kommune og Spar Nord Fonden for at bakke økonomisk op om Frivilligfestivalen 2021.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FUF

FOTO: FUF

FOTO: FUF

FOTO: FUF

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close