Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.04.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

FrugtKurven: Lækker frugt med Firmafrugt

Med en sund og lækker frugtordning fra FrugtKurven kan du hjælpe dine medarbejdere med at tage sundere valg i løbet af arbejdsdagen. De lækre frugtkurve og frugtkasser indeholder masser af frisk og sund frugt, som er en perfekt måde at forkæle sine medarbejdere på.

 

Artiklen er sponsoreret af FrugtKurven


Vil du gerne skabe en sund kultur på kontoret, og samtidig hjælpe dine medarbejdere til at holde et stabilt blodsukker dagen igennem, så er de lækre FrugtKurve og FrugtKasser noget for jer. FirmaFrugt og frugtordninger til virksomheder indeholder et stort udvalg af nøje udvalgt frisk frugt, som kan tilpasses jeres ønsker og behov. Vi har et stort udvalg af forskellige slags FrugtKurve og FrugtKasser, og det er muligt at få både frugt og grønt i kasserne. Vi leverer frugt og grønt alle hverdage, så det er helt op til jer hvor ofte I gerne vil have leveret jeres friske frugt. Hvad enten I vil have frisk frugt hver dag eller en gang om ugen, så kan vi finde den perfekte løsning for jer og jeres medarbejdere.

Vi leverer frisk frugt til hele Danmark
FrugtKurven leverer lækker og sund frisk frugt og grønt til både virksomheder og private. Vi har et stort sortiment af frugt, grønt og sunde snacks, og der er mange forskellige slags FrugtKurve og FrugtKasser at vælge i mellem, så der er rig mulighed for at få sund levering af frugt og grønt i hverdagen. I kan nemt sammensætte jeres Firmafrugt og frugtordninger til erhverv og virksomheder, så det passer præcis til jeres behov. Den sunde frugt bliver leveret i fine og søde kurve, som pynter at have stående på kontoret. Med Firmafrugt fra FrugtKurven får du leveret årstidens frugt og grønt med den bedste smag lige til døren, og altid inden kl 12.00. Vores egne chauffører kører ud med FrugtKasserne og FrugtKurvene og der er gratis omdeling i virksomheden hvis I har købt flere Frugtkasser.

Stort udvalg af lækker frugt og grønt
Vil du gerne forkæle dine medarbejdere ekstra meget, så kan du også finde lækre og sunde snacks i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af blandt andet sunde grøntsnacks, som er med til at give en god energi til hele arbejdsdagen. Ydermere, har vi også et stort udvalg af lækre dadelkugler fra Cocohagen og forskellige slags sprøde nødder. Sørg for, at dine medarbejdere kan tanke depoterne op i løbet af arbejdsdagen, og tilbyd dem et udvalg af de lækreste snacks. Med et så stort udvalg af lækre og sunde snacks til kontoret, er der ingen undskyldning for at række ud efter chokoladen i løbet af arbejdsdagen!

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close