Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

FSF modtog hæderspris: Årets Kulturoplevelse

Frederikshavn Skøjteforening modtog i denne uge Byrådets hæderspris 2021 for Årets Kulturoplevelse. Med prisen fulgte en check på 10.000 kroner.

 

FSF er beæret over den fine pris, som blev givet i anledning af klubbens afvikling af DM i kunstskøjteløb tilbage i december 2021.

I tiden efter flere nedlukninger skulle foreningslivet løbes i gang igen. Der var tre vigtige sætninger i den sammenhæng:

Vi kan igen
Vi vil igen
Vi gør det

Ikke nok med, at FSF skulle i gang med de normale aktiviteter i form af istræning, off-ice og diverse sociale aktiviteter, så tog de også stafetten og påtog sig værtskabet for DM 2021.

- Vi oplevede stor opbakning fra medlemmer, forældre, bedsteforældre, andre frivillige og ikke mindst kommunens erhvervsliv, og derfor turde vi påtage os opgaven at arrangere et DM. Og vi gjorde det med stor entusiasme, og vi høstede meget ros fra både DSU, de deltagende mesterskabsløbere og gæster, fortæller sekretær Susanne Wennerwald.

Udover Årets Kulturoplevelse modtog Nikolaj Mølgaard Pedersen, Camilla Poulsen, Frederikke Moll Harstad og Amalie Borup Godt Gået Prisen 2021. Løberne har præsteret utroligt flotte resultater i det forgangne år - med både personlige rekorder og danske rekorder.

I uge 29 er der FSF Camp, hvor der også deltager løbere fra Aalborg Skøjteforening og enkelte hockeyløbere fra FIK. Desuden har FSF traditionen tro SommerCamp i uge 31. Her er der også MiniCamp for skøjteskolens løbere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close