Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.10.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Fuld damp på alle kedler til Blues Heaven 2019

Thornetta Davis er blandt årets blues-artister i Arena Nord. Foto: Eric Van Nieuwland
Fredag 1. november er det 14. gang, at bluesfestivalen Blues Heaven går på vingerne i Frederikshavn. Interessen for blues er større end nogensinde, og derfor har arrangør Peter Astrup og Turisthus Nord igen i år indgået aftaler med Nordjyske Jernbaner samt hoteller i hele Frederikshavn Kommune for at sikre transport og overnatning til de mange glade bluesgæster, der kommer fra hele verden.


 

Når Blues Heaven 2019 skydes i gang, bliver der fuld fart damp på alle kedler i Arena Nord med masser af glade bluesgæster fra ind- og udland. Interessen for bluesfestivalen i Frederikshavn har været så stor, at alle byens overnatningssteder tidligere på året måtte melde alt optaget.

Derfor er Peter Astrup, arrangør og ildsjælen bag Blues Heaven, gået i alliance med overnatningssteder i hele Frederikshavn Kommune samt med Nordjyske Jernbaner for at sikre overnatning og transport til de mange bluesgæster:

- Det skal være nemt for gæsterne at komme til og fra bluesfestivalen, mens de er i området, og derfor er jeg taknemmelig for, at vi i alliance med Turisthus Nord, Nordjyske Jernbaner og en række hoteller kan tilbyde en samlet pakke med festivalbillet, overnatning og transport. Man kan også sagtens købe en festivalbillet med togtransport, hvis man for eksempel bor i Skagen. Nu er nedtællingen i gang, og jeg glæder mig til at byde artister og publikum velkomne til et forrygende program med fantastiske bluesartister den 1. og 2. november i Arena Nord, siger en glad Peter Astrup.

I Turisthus Nord er der begejstring over den store interesse for bluesfestivalen, og turistforeningen understøtter derfor eventet med online-kampagner i Danmark, Sverige og Norge.

Turistdirektør René Zeeberg udtaler:

- Blues Heaven er ét af årets store højdepunkter i Frederikshavn med nogle af verdens største blues- og soulartister, og bluesfestivalen er med til at brande Frederikshavn som en spændende event-by. Peter Astrup gør en kæmpe indsats, og det er hans fortjeneste, at så mange bluesgæster søger mod Frederikshavn i november hvert år. Alene i år kommer gæsterne fra 17 forskellige lande. Det er virkelig glædeligt, at interessen er så stor, og vi oplever også en flot respons på de online-kampagner, som Turisthus Nord kører for Blues Heaven i Danmark, Sverige og Norge. Jeg glæder mig også over, at vores øvrige hoteller kan få besøg af de mange bluesgæster nu, hvor Frederikshavns hoteller melder om udsolgt. Hermed kan vi alle være med til at give gæsterne en fantastisk oplevelse til Blues Heaven 2019.

Blues Heaven 2019 finder sted i Arena Nord fredag 1. og lørdag 2. november.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Eric Van Nieuwland

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close