Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

FunSkate-konkurrence i Frederikshavn i november

Skøjte og sports forening Nord har i denne uge for første gang afviklet sommercamp i Iscenter Nord.
Selvom kalenderen stadig siger sommer, er ferien ved at være slut for medlemmerne i Skøjte og Sports forening Nord.


 

I uge 31 kunne Skøjte og sports forening Nord invitere til sommercamp i Iscenter Nord. Det var første gang i foreningens fem-årige eksistens, at det kunne lade sig gøre.

Der var hårdt program på fra starten, lange dage, hygge og masser af træning både på og udenfor isen.

Trods den store aldersforskel mellem de tilmeldte formåede de som altid at hygge sig sammen og tage hånd om hinanden. I Skøjte og Sports forening Nord lægges der stor vægt på, at alle taler med alle, og ingen føler sig udenfor.

Med den megen træning var det dejligt, at løberne midt på ugen havde én times yoga, hvor det endte med at flere af dem blev så afslappede, at de næsten faldt i søvn.

Førhen hvor Skøjte og Sports forening Nord ikke kunne tilbyde sommercamp på hjemmebane, tog flere af medlemmerne på sommerskole i Sverige. Selvom foreningen kunne tilbyde hjemmebane-is i år, havde flere af medlemmer forinden benyttet sig af tilbudet om træning i Sverige. Så 14 dage forinden kunne flere af medlemmerne pakke sommertøjet ned, finde træningstøjet frem og snøre skøjterne. Også i Sverige var der træning fra morgen til aften.

I Skøjte og Sports forening Nord sker der mange begivenhedsrige ting og lørdag 15. juni skete der endnu én.

Danmarks Samfundet havde nemlig udvalgt foreningen til at modtage en fane. Det var en stor begivenhed, og i anledning af Dannebrogs 800 års fejring var det ved en ekstra stor ceremoni. Overrækkelsen fandt sted i Aalborg, og efter selve overrækkelsen var der optog gennem gågaderne, hvor alle de tildelte faner blev vist frem.

Nu glæder alle sig til at vise den nye fane frem til sæsonens mange forskellige arrangementer, konkurrencer, begivenheder og ikke mindst når foreningen skal være vært for en FunSkate-konkurrence i november.

Planlægningen er godt i gang, og både trænerne og bestyrelsen glæder sig til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny sæson i august. En sæson med mange forskellige arrangementer og nye tiltag.

Sæsonen går for alvor i gang i uge 34, hvor alle gamle medlemmer bydes velkommen tilbage. Skøjteskolen træner torsdag og søndag, og foreningen byder nye medlemmer velkommen fra 1. september.

Går du med en drøm om at starte til kunstskøjteløb, er du meget velkommen i Skøjte og Sports forening Nord. Der er plads til både unge og gamle, nybegyndere og øvede.

For mere information, er man velkommen til at skrive en mail til info@sosnord.dk for at høre nærmere om foreningen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close