Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Fyraftensmøde i dag med Venstres forsvarsordfører

Lars Chr. Lilleholt: - Jeg er mange gange blevet mødt med påstanden: 'I udnytter den tragiske situationen i Ukraine til at få afskaffet forsvarsforbeholdet'. Intet kunne være længere væk fra sandheden. Foto: Steen Brogaard
Venstre i Frederikshavn Kommune inviterer i dag kl. 16.30 til fyraftensmøde på Orskov Yard med deltagelse af Venstres forsvarsordfører, Lars Chr. Lilleholt.

 

- Orskov Yard A/S er et fyrtårn, som vi kan være stolte af i vores kommune. Vi glæder os over at kunne besøge virksomheden og få et indblik i virksomhedens udfordringer og muligheder. Orskov Yard A/S spiller ikke bare en stor rolle for ansatte og underleverandører, men har i det hele taget en meget stor betydning for vores lokalsamfund og historie. Udover at være en katalysator i lokalsamfundet, er det også en virksomhed, som kæres om fremtiden og tager aktivt ansvar til den grønne omstilling, udtaler Venstres folketingskandidat og gruppeformand i byrådet, Mette Hardam.

Venstres forsvarsordfører Lars Christian Lilleholt stiller op til debat og vil fortælle, hvorfor han stemmer ja til at afskaffe forsvarsforbeholdet til folkeafstemningen 1. juni 2022.

Arrangementet er for alle.

Af hensyn til arrangementets afvikling er det nødvendigt at tilmelde sig til lars@mellemkjaer.dk senest mandag mandag 23. maj kl. 10.00.

Arrangementet finder sted i kantinen hos Orskov Yard A/S, Afdeling Nord, Østre Kaj 3 i Frederikshavn.

Tirsdag 24. maj kl. 19.00 arrangerer Den Konservative Vælgerforening i Frederikshavn-kredsen et åbent møde om folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet.

Der vil være oplæg ved pensioneret oberst Flemming Agerskov, som var kandidat for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune ved kommunalvalget i november.

Bagefter er der mulighed for debat og spørgsmål.

Af hensyn til arrangement og forplejning er der tilmelding. Det sker til Thomas Rugholm.

Mødet foregår i Kattegat Silo i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Steen Brogaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close