Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

GENBRUGSEN gør klar til indflytning i gågaden

GENBRUGSEN gør klar til indflytning i nye lokaler i gågaden i Frederikshavn med at give 50 procent rabat på alle varer i den nuværende butik.

 

På det første ordinære repræsentantskabsmøde i GENBRUGSEN Frederikshavn var der mødt ikke færre end knap 40 Y´s men og frivillige op. Det store emne på mødet var selvfølgelig den forestående flytning til gågaden, hvor GENBRUGSEN har lejet sig ind i Danmarksgade 56, hvor Fona tidligere lå.

De mange frivillige har store forventninger til flytningen. Man håber på en øget tilstrømning til butikken, da der nu er blevet plads til møbler, og de første møbler er allerede blevet afhentet. De er ligesom de andre effekter klar til salg, når butikken åbner lørdag 1. april.

Her vil der være kaffe og brød til alle, som kommer forbi. I Butikken på Rådhus Allé vil der indtil flytningen være 50 procent på alle varer.

GENBRUGSEN Frederikshavn drives i et fællesskab mellem byens to Y´s Men's-klubber. De to klubber er en del af en Y´s Men international, som har som en del af deres formål at støtte det lokale børne- og ungdomsarbejde, nationale og internationale hjælpeprojekter. Her kan nævnes Kirkens Korshær, KFUM's sociale arbejde, Folkekirkens Nødhjælp, gadebørn i Afrika, malariabekæmpelse, hospitalsskibene Mercy Ships med mere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: claus jensen

FOTO: claus jensen

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close