Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Generationsskifte i Norisols afdeling i Fr.havn

Henrik Jensen, Bø Bjørnsen og Dennis Andreassen foran Norisol i Frederikshavn.
Efter 49 år i marinebranchen går Bo Bjørnsen 30. juni på pension. Norisol har vurderet, at der skal to nye medarbejdere til at afløse ham.

 

Bo Bjørnsen har fungeret som Sales Manager i USA og Fjernøsten. I Norisol betragter de ham som virksomhedens internationale købmand. Han har nemlig en særlig flair for både indkøb og salg og til at bevare og udbygge sit netværk. 

Med Bo Bjørnsens to efterfølgere styrker Norisols afdeling i Frederikshavn både indkøb og det internationale salg i fremtiden.

38-årige Dennis Andreassen har 18 års erfaring inden for køb og salg til branchen. Han vil primært stå for indkøb, salg samt Norisols systue. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i XL-BYG.

Henrik Jensen er 49 år og har 28 års erfaring i sø- / skibsværftsindustrien inden for projektledelse og salg. Han skal primært tage sig af det internationale salg. Henrik Jensen har tidligere været ansat i Norisol, men har senest været salgschef hos Orskov Yard.

Norisol i Frederikshavn beskæftiger sig hovedsageligt med marine aptering samt teknisk isolering. Firmaet har egne produktionsfaciliteter, som omfatter et møbelsnedkeri og pladeværksted med topmoderne maskiner. På snedkerværkstedet produceres flere forskellige møbelserier i såvel standardstørrelser som specialstørrelser og specialdesigns.

Norisols møbler er i høj kvalitet og fremstilles i et bredt udvalg af træsorter, laminater og andre materialer. Virksomheden leverer og monterer komplet indretning af kahytter, messer, kabysser, restauranter, lounge-områder, fællesrum, broer og vaskerier. Norisol varetager apteringen ombord på alle typer af skibe og platforme, nærmere beskrevet alt fra stålet til det færdige interiør.

Norisol A/S beskæftiger cirka 500 medarbejdere på landsplan, heraf er de godt 150 i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Norisol

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close