Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Geppel er Danmarks ældste legetøjsbutik

Nyt og spændende legetøj er et sikkert hit hos børn i alle aldre, og hvis du er inviteret til eksempelvis børnefødselsdag eller barnedåb, er en gave i form af et sjovt stykke legetøj et must.

 

Artiklen er sponsoreret af Geppel

Du kan bl.a. slå et smut forbi Geppel, som er Danmarks ældste legetøjsbutik. Det forpligter at være den ældste, og det er et ansvar, som Geppel tager på sig ved at arbejde hårdt for at tilbyde et stort udvalg af legetøj i rigtig høj kvalitet.

Hos Geppel kan du således finde lige netop det legetøj, som er populært blandt børn, hvorfor du kan være sikker på at få et produkt, som det heldige barn vil elske at modtage.

Hvilket legetøj skal du vælge?
Hos Geppel finder du legetøj til alle børn, og der er altid noget nyt og spændene. Men det store udvalg af legetøj kan være svært at finde rundt i, og hvis du ikke har nogen decideret ønskeliste at gå ud fra, kan det blive til en uoverkommelige opgave at finde det helt rette legetøj til det barn, du gerne vil glæde.

En god tommelfingerregel er at tage udgangspunkt i barnets alder og vælge noget legetøj, som henvender sig specifikt til en specifik aldersgruppe.

Til de forskellige aldersgrupper kan du eksempelvis købe:
• Nyfødt til 1 år gammel: legetøj som barnet nemt kan holde om og bide i
• 1 år gammel: simpelt legetøj der kan sætte fantasien i gang som eksempelvis et legekøkken, dukker eller en bondegård med dyr
• 2 år gammel: legetøj der henvender sig til barnets nye evner til at tale. Det kunne være simple bøger eller simple spil
• 4 år gammel: barnet skal snart i skole og er klar til mere stillesiddende aktiviteter som eksempelvis at male eller lej med indbygget læring om tal og bogstaver
• Omkring 7 år gammel: legetøj som barnet kan forbyde sig i. Eksempelvis mere avancerede brætspil

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close