Gå til hoved-indhold
14. november 2023 - kl. 00.11

GF Forsikring har netop indviet sit nye kontor i Skagen

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Peter Marquard

GF Forsikring har netop indviet sit nye kontor i Skagen. Det skete ved en reception i lokalerne på Skolevej 12, hvor man fremover blandt andet kan få hjælp til sine forsikringer hver torsdag og fredag.

- Vi er glade for en velbesøgt reception og den gode modtagelse i Skagen, og kontoret holder fremover åbent hver torsdag og fredag fra kl. 9-16, fortæller områdeleder Tina Phillipsen, GF Forsikring.

De nye kontorlokaler i Skolevej 12 ligger lige ved siden af Skagen Mægleren.

- Kontoret er bemandet med forsikringsrådgiver Lone With Burskov, som yder en generel service omkring forsikringer. Hun kan hjælpe med forsikringstjek, nytegning af forsikring og eventuel hjælp til skader, og hun står også klar med hjælp, hvis man har spørgsmål til sine  forsikringer, siger Tina Phillipsen og fortsætter:

- Vi har mange kunder fra Skagen, så vi følte, at der var et behov for vores nye kontor, så vi kan udvide servicen for vores eksisterende kunder. Men samtidig er nye kunder selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi, så vi sammen kan få en snak om deres forsikringsmuligheder i GF Forsikring.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...