Gå til hoved-indhold
24. maj 2016 - kl. 03.05

Gigantisk jubilæumfest på lørdag hos XL Byg i Elling

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Indehaverne Kristian Nielsen og Torben Svendsen foran det 50 meter lange jubilæumsbanner.
Af: Michael Frederiksen

XL Byg i Elling har opsat et 50 meter langt banner ud til Skagensvej. Det symboliserer, at Elling Tømmerhandel A/S fejrer 50 års jubilæum, og det fejres med et brag af en jubilæumsfest på lørdag 28. maj fra kl. 9-16.

Ikke mindre end 40 leverandører besøger XL Byg på Tuenvej i Elling, og der er aktiviteter for hele familien.

Weber kommer med 15 grilleksperter, der er klar med masser af inspiration, gratis smagsprøver, skarpe tilbud samt naturligvis gode råd og tips, der gør dine grilloplevelser større i dagligdagen. Du kan blandt andet lære mere om røgning, brug af rotisserie, bagning og det smarte Gourmet BBQ System.

Dagen byder endvidere på et stort underholdningsprogram. Hvordan er det være F16-jægerpilot? Det kan man opleve i en F16-simulator. Hvordan ser Elling ud fra 20-30 meters højde? Få svaret fra toppen af Frederikshavn Brandvæsens stigevogn. Trylle Thomas laver sjov og ballade for børnene, som også kan få en ridetur på heste fra Lerbæk Rideklub, ligesom FDF Strandby/Elling hygger med børnene ved deres bålsted. Lars Samuelsen fra Østre Gasværk spiller live. I teltet serveres ølmarineret svinekam fra Meny.

XL Byg udsender i denne uge en tilbudsavis til omkring 44.000 husstande i Vendsyssel. Den er spækket med gode tilbud, hvor du kan spare helt op til 80 procent. Disse tilbud gælder kun lørdag 28. maj.

I tilbudsavisen findes også en jubilæumsavis som indstik. Den fortæller noget om tømmerhandlens 50-årige historie. Der er også en udstilling i butikkens gallerigang med flere historiske effekter.

- Vi håber, at der bliver rift om parkeringspladserne, og derfor har vi sat alle sejl til og lavet tre nye parkeringspladser. Vi forsøger at guide folk hen til til disse, når de kommer på lørdag. Derudover kan man også holde ved Bannerslundhallen, hvor vi har sørget for, at der kommer en shuttlebus, som har afgang cirka hver 10. minut, oplyser Rikke Toldbold, marketingsansvarlig hos XL Byg i Elling.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...