Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.11.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Giv din iPhone nyt liv - forlæng dens levetid

Har du en iPhone, der er ved at synge på sidste vers? Ingen elektronik varer evigt, og med smartphones vil formentlig også nå til et punkt, hvor de bare ikke kan reddes længere. Til gengæld har mange en vane med at skifte telefonen ud, lige så snart den fejler bare det mindste – selvom den stadig har noget at give af og sagtens kan få forlænget sin levetid.

 

Artiklen er sponsoreret af Green.dk

Det er en ærgerlig tendens, netop fordi der ofte er meget, der kan gøres, så du slipper for at skulle ud at købe ny iPhone. Det er en udgift, som man nogle gange har brug for at planlægge lidt i forvejen. Men hvis du i stedet vælger at kigge på mulige reparationer af telefonen, kan du finde en billigere måde, der kan forlænge din iPhones levetid. På Green.dk kan du finde en oversigt over forskellige typer af reparationer.


Find et autoriseret værksted
En ødelagt skærm er en af de mest almindelige skader, der kan opstå, hvis du taber din iPhone. Ved små ridser eller revner vil du mærke mindre til det, men hvis skaden for eksempel medfører, at telefonen er mindre touch-sensitiv, så er det noget, der kan frustrere en del i hverdagen. Her kan det godt betale sig at få skærmen skiftet ud. Sørg for at få reparationen lavet ved et Apple-autoriseret værksted, hvis du har en iPhone. Så er du sikker på, at der anvendes originale reservedele, nogle reparationer er dækket af telefonens garanti, og fabriksgarantien frafalder ikke.

Shop mens du venter
Noget af det, der måske afholder nogle fra at få repareret deres telefon er, at de så skal give afkald på den i et stykke tid, mens den er sendt ind til reparation. Men det behøver faktisk ikke altid at være tilfældet – på de fleste værksteder kan telefonerne ofte repareres inden for en time, hvis det er en mindre skade. Ventetiden kan du bruge på at nå alle dine indkøb og hente telefonen igen, når du er færdig.

Det kræver naturligvis, at værkstedet har reservedelene på lager. Men ofte vil det ikke være et problem, hvis det bare drejer sig om gængse reparationer på telefonen. Du kan også kontakte værkstedet og høre om dine muligheder og eventuelt bestille tid, så du er sikker på, at det går hurtigt og effektivt, når du afleverer den.

Tænk grønt
Der er flere fordele end blot de økonomiske ved at vælge reparation frem for at købe nyt. Går du op i klima og miljø, ved du sikkert også, hvor meget brug og smid væk-kulturen er kommet til at fylde i dagens samfund. Det er noget af det, man kan være med til at bremse en lille smule, hvis man tænker efter en ekstra gang, når man overvejer at købe en ny telefon. For er det egentlig nødvendigt? Hvis du i stedet kan finde alternative løsninger ved at forlænge levetiden af dine enheder eller købe brugt elektronik, begrænser du dit forbrug og er med til at understrege vigtigheden af grønne løsninger.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close